visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kokybiškų paminklų ir antkapių gamyba Anykščių rajone

Kokybiškų paminklų ir antkapių gamyba Anykščių rajone Kokybiškų paminklų ir antkapių gamyba Anykščių rajone

SVĖDASŲ PAMINKLAI, A. Gavėnavičiaus įmonė, UAB

Kapinės – amžinojo poilsio vieta, kurios vienas svarbesnių akcentų yra paminklas. Paminklų pasirinkimas yra be galo platus. Artimiesiems tenka priimti sprendimą, kokį paminklą pasirinkti, kad jis būtų kokybiškas, tvirtas ir estetiškas.

Pasiklydusiems tarp paminklų gausos, gali pagelbėti UAB „Arūno Gavėnavičiaus įmonė“, įsikūrusi Anykščių rajone esančiame Svėdasų miestelyje. Bendrovės meistrai ilgiau nei 25 metus gamina projektuoja ir montuoja paminklus bei antkapius. „Arūno Gavėnavičiaus įmonė“ siūlo įvairaus dizaino, formų paminklus, kurie papuoš bet kurią kapavietę. Gamybai naudojamos naujausios technologijos, todėl užtikrinamas paminklų ilgaamžiškumas bei atsparumas aplinkos poveikiui. Įmonės pagaminti paminklai yra tvirti ir estetiški, jiems nereikia jokios specialios papildomos priežiūros. Tai itin svarbu tiems žmonėms, kurie negali dažnai lankyti kapų, nes gyvena užsienyje ar kitame Lietuvos mieste, tačiau nori, kad jų artimų giminaičių ar draugų amžino poilsio vieta atrodytų gražiai bei tvarkingai.

Kokybiškų paminklų ir antkapių gamyba Anykščių rajone

 Paminklas – tai viena didžiausių kapavietės investicijų. Naujo paminklo kaina gali būti įvairi, priklausomai nuo jo dydžio, storio ir formos, pasirinkto granito rūšies bei kokybės, dizaino (ar jis paprastas, ar labai sudėtingas) bei kitų naudojamų medžiagų.

Svarbu pasirinkti kokybišką gaminį, kuris tarnaus ilgai. Geriau vieną kartą investuoti didesnę sumą ir ilgam pamiršti su paminklu susijusius rūpesčius, negu tuo metu sutaupius, vėliau nuolatos rūpintis paminklo atnaujinimu ir galiausiai – pirkti naują.

Kokybiškų paminklų ir antkapių gamyba Anykščių rajone

UAB „Arūno Gavėnavičiaus įmonės“ gaminami paminklai pasižymi puikiu kainos bei kokybės santykiu. Jie yra ne tik yra patvarūs, šiuolaikiško dizaino, nereikalaujantys ypatingos priežiūros, bet ir nėra nepagrįstai brangūs. Bendrovė supranta, kad kaina yra aktuali visiems arba bent jau didžiajai daliai žmonių, tad dirba taip, jog ji būtų prieinama kiekvienam klientui.

„Arūno Gavėnavičiaus įmonė“ gamina ne tik įvairaus dizaino, dydžių bei formų paminklus, bet ir kitus granito gaminius: tvoreles, dekoratyvinę skaldą. Atlieka visus reikalingus kapavietės tvarkymo darbus. Įmonės komandą sudaro patyrę specialistai, kurie duos naudingų patarimų, kokius dekoratyvinius augalus, gėles rinktis kapavietės puošimui, kas labiausiai dera prie paminklo, pasiūlyti neįprastų puošybos variantų ir pan.

Kokybiškų paminklų ir antkapių gamyba Anykščių rajone


 Jeigu norite sužinoti tikslią paminklo kainą, susisiekite su „Arūno Gavėnavičiaus įmonės“ meistrais ir išsakykite savo pageidavimus. Galite rinktis iš bendrovės katalogo arba gaminti paminklą pagal savo individualų užsakymą.

Kokybiškų paminklų ir antkapių gamyba Anykščių rajone

„Arūno Gavėnavičiaus įmonės“ siekis – gaminti kokybiškus paminklus už prieinamą kainą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus