visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kokybiški ir stilingi korpusiniai baldai – AG baldai

Kokybiški ir stilingi korpusiniai baldai – AG baldai Kokybiški ir stilingi korpusiniai baldai – AG baldai

AG Baldai, UAB

www.agbaldai.lt

Nuo 2008-ų metų UAB „AG baldai“ gamina, projektuoja bei montuoja kokybiškus ir stilingus korpusinius baldus pagal individualius užsakymus. Siūlomų gaminių asortimente įvairūs standartiniai ir nestandartiniai baldai, pertvaros, spintos stumdomomis durimis jaukiems namams ir funkcionalioms biuro bei komercinėms patalpoms. „AG baldai“ teikia paslaugas nuo A iki Z – konsultuoja, gamina, pristato ir montuoja baldus, tiekia įmontuojamą buitinę techniką, pjausto ir briaunuoja baldines plokštes.

„AG baldai“ klientų pasitikėjimą ir lojalumą greitai užsitarnavo visoje Lietuvoje, o nuo 2009 m. savo veiklą plečia ir Švedijoje. Įmonė klientai Skandinavijoje tai – statybos kompanijos, kurios pažįsta „AG baldai“, kaip patikimą ir aukščiausią kokybę užtikrinančią baldų įmonę.

Kokybiški ir stilingi korpusiniai baldai

Baldų gamyba naudojamos tik aukščiausios kokybės medžiagos

„AG baldai“ savo produkcijoje naudoja tik sertifikuotas aukščiausios kokybės medieną – laminuotas medžio drožlių plokštes (LMDP), dažytas medžio dulkių plokštes (MDF), natūraliu lukštu faneruotas plokštes, medžio masyvą ir kitas, ilgaamžiškumą užtikrinančias medžiagas.

Baldai atitinkantys naujausias dizaino tendencijas

Norėdami užtikrinti, kad gaminiai atitiktų naujausius dizaino ir technologijų reikalavimus, „AG baldai“ domisi baldų rinkos naujovėmis. Įmonės kolektyvas vyksta į tarptautines baldų parodas pasisemti naujų idėjų, kurias galėtų įgyvendinti kartu su Jumis.

Kokybiški ir stilingi korpusiniai baldai

Patvari ir moderni integruojama buitinė technika

Klientų patogumui bei vientisam dizainui užtikrinti, „AG baldai“ siūlo žymiausių tarptautinių gamintojų integruojamą buitinę techniką. Viryklės, orkaitės, šaldytuvai, skalbimo mašinos ir daug kitų bus idealiai pritaikyti prie vientiso stiliaus. Buitinę techniką klientai gali užsakyti ir atskirai.

Ilgaamžiški baldai iš kokybiškų medžiagų

Individualių baldų gamybai naudojamos aukštos kokybės medžiagų plokštės ir, pagal baldų kokybės bei patvarumo standartus, jos apklijuojamos PVC ir ABS briaunomis. „AG baldai“ projektuotojai padės išsirinkti Jūsų poreikius atitinkančias medžiagas ir paruoš tinkamiausią variantą.

Kokybiški ir stilingi korpusiniai baldai

Medžio masyvo baldai – natūralu ir ekologiška, plati spalvų gama, lengva priežiūra

Medžio masyvas – tai natūraliausia bei ekologiškiausia medžiaga baldų pramonėje. „AG baldai“ baldų gamyboje naudojamos skirtingos medžio rūšys, tokios kaip uosis ir juodalksnis, kurios turi tokias išskirtines savybes kaip patvarumas, lengvas apdirbimas bei atnaujinimas. Medžio masyvą galima lakuoti bei dažyti ir beicuoti Jūsų pasirinkta spalva.  

Natūraliu lukštu faneruotos plokštės – natūralaus medžio tekstūra ir spalva, plačios dizaino galimybės, aukštos estetinės charakteristikos

Natūralus medienos lukštas – tai plonas medienos sluoksnis, kuriuo yra dengiamos medienos plaušų plokštės (MDF) ir medienos drožlių plokštės (MDP). Lukšto gamybai naudojamos įvairios medžio rūšys, tai – riešutmedis, ąžuolas, uosis, wenge, raudonmedis ir kt. Natūralios medienos lukštu dengtos plokštės atrodo kaip medžio masyvas, jas galima lakuoti, dažyti, beicuoti bei alyvuoti.

Dažytos medienos plaušų plokštės (MDF) – ekologiškos, atsparios drėgmei ir terminiam poveikiui, puikiai apdirbamos

Medienos plaušų dažyta plokštė (MDF) turi aukštus ekologiškumo rodiklius. Dėka savo fizinių savybių bei gamybos ypatumų, MDF plokštė turi glotnų paviršių, kurį dažome SIRCA, NCS, RAL palečių spalvomis. Alternatyva dažytai MDF plokštei – akrilo danga, kuri pasižymi aukšta kokybe ir ypač dideliu veidrodiniu blizgumu.

Laminuotos medienos drožlių plokštės (LMDP) – atsparios mechaniniams pažeidimams ir terminiam poveikiui, plati spalvų gama, medžio masyvo imitacija, platus paviršiaus pasirinkimas (blizgus, matinis, lygus arba šiek tiek grublėtas)

LMDP plokštę sudaro presuotos natūralaus medžio drožlės. Ši medžiaga pasižymi ypatingai plačiu spalvų, tekstūrų ir raštų pasirinkimu. Iš LMDP plokščių pagaminti baldai yra praktiški bei lengvai prižiūrimi. Tai viena populiariausių medžiagų baldų gamybos pramonėje.

Kokybiški ir stilingi korpusiniai baldai

„AG baldai“ meistrai, turintys patirtį nuo 2001 metų, padės įgyvendinti visas Jūsų originalias idėjas. Produkcijoje naudojamos medžiagos užtikrina baldų kokybę ir ilgaamžiškumą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus