visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kokie lietvamzdžiai geriausi? Subjektyvi specialisto nuomonė

Kokie lietvamzdžiai geriausi? Subjektyvi specialisto nuomonė. Kokie lietvamzdžiai geriausi? Subjektyvi specialisto nuomonė.

ŠALTLITA, UAB

Ar esate mate namą be lietvamzdžių ir latakų? Kiekvienas stogas privalo turėti lietaus nuvedimo sistemą, tam, kad lietaus vanduo negadintų fasado, namo langų ir net pamatų.

Mano nuomone stogo lietaus nuvedimo sistema, susidedanti iš lietvamzdžių ir latakų yra itin reikšminga ir reikalaujanti kokybės kaip ir pati stogo danga. Pigūs latakai ir lietvamzdžiai vizualiai nedera prie geros stogo dangos ir jų tarnavimo laikas gali būti žymiai trumpesnis. Tikrai gaila žmonių pinigų ir sugaišto montavimo laiko žiūrint į išsikraipiusius ir pro plyšius lašančius lietvamzdžius ir latakus.

lietvamzdžiai latakai

Pasidalinsiu savo skaudžia patirtimi. Prieš 10 metų ant savo namo susimontavau tuo metu pačią geriausią plieninę stogo dangą. Ši plieninė stogo danga ir šiandien puikiai atrodo. Deja to negaliu pasakyti apie savo latakus. Kadangi tuo metu atstovavome rimtą plastikinę lietaus nuvedimo sistemą tai pasinaudodamas turimomis nuolaidomis susimontavau prie savo plieninės stogo dangos plastikinius latakus. Ši lietaus nuvedimo sistema ir šiuo metu puikiai atlieka savo paskirtį. Tik vaizdas ne koks. Kadangi mano namo plieninis stogas turi gan ilgas kraštines ir jis yra tik vieno aukšto, tai plastiko ir temperatūrinis išsikraipymas matomas kaip „ant delno“. Pagal mano namo stogo konstrukcija latakus pakeisti beveik neįmanoma.

lietvamzdžiai latakai


Ką gi, jei nematėte puikios stogo dangos ir puikių plastikinių latakų, tai kviečiu į svečius. Po šios patirties jau nesiūlau plastikinių lietaus nuvedimo sistemų, o rekomenduoju Galeco metalinius latakus ir lietvamzdžius.
Pažvelgus į rinkoje esančius lietaus nuvedimo produktus, atrodo, kad jie visi vienodi. Net ir kaina nedaug skiriasi. Bet taip nėra. Dėka turimos patirties galiu atskirti kokybiškus lietaus sistemos produktus. Jei sau rinksitės metalinę lietaus nuvedimo sistemą, būkite atsargūs, yra gamintojų, kurie taupo kokybės sąskaitą.

 

lietvamzdžiai latakai


Pasirinkti atstovauti lietaus sistemos gamintoją „Galeco“ mums buvo labai paprasta. Keli argumentai kurie atitinka mūsų tikslą, ką savo klientams siūlome tik aukščiausios kokybės gaminius:

1. Plienas iš kurio gaminama lietaus nuvedimo sistema yra gana storas 0,6 milimetro ir iš abiejų pusių dengtas pačiu geriausiu šiuo metu žinomu padengimu, tai puralu.

2. Ypatinga latakų išlankstimų forma neleidžia vandens srovei peršokti į išorę.

3. Gausus spalvų pasirinkimas.

4. Specialios paskirties vidinė paslėpta lietaus nuvedimo sistema.

Sudėję visus šiuos argumentus, mes ramiai galime siūlyti šį gamini net reikliausiems savo klientams.

lietvamzdžiai latakai


Jūs išgirdote asmeninę subjektyvią mano nuomonę apie lietvamzdžius ir latakus. Esu pasiruošęs atsakyti į visus iškilusius klausimus ir paaiškinti kuo viena lietaus sistema skiriasi nuo kitos. Ir pabaigai, vienas patarimas: niekada netaupykite lietaus sistemos sąskaita, nes joje vyksta stipresnės cheminės reakcijos nei ant stogo dangos.

 

lietvamzdžiai latakai

lietvamzdžiai latakai


lietvamzdžiai latakai

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus