visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kobido masažas - tai galingas švelnus veidą atjauninantis gydymas

Kobido masažas tai galingas švelnus veidą atjauninantis gydymas Kobido masažas tai galingas švelnus veidą atjauninantis gydymas

Elementus, UAB Idzumi SPA

Tai sudėtingas tradicinės Rytų Azijos medicinos sampratos ir japonų veido masažo technikų derinys. Jis padeda atpalaiduoti ir pašalinti veido, galvos ir kaklo raumenų įtampą ir stresą. Masažas padeda atjauninti ir atkurti veido odą ir gilesnius audinius, užkirsti kelią senėjimui bei sumažinti jo įtaką. Greitais, lengvais, ritmiškais smūginiais judesiais stimuliuojama nervų sistema, atkuriama kraujo ir limfos apytaką, raumenys sutvirtinami ir tonizuojami, o veidą pasiekiantis energijos tekėjimas – subalansuojamas ir sustiprinamas.

Japonai praktikuoja daug ritualų ir gydymo metodų bei gerbia išmintį, kuri ateina kartu su amžiumi. Japonai nuo seno žinojo, kad ilgaamžiškumo paslaptis yra geri maitinimosi įgūdžiai ir mankšta. Grožio paslapčių kilmė – įsitikinimas, kad grožis yra daugiau nei paviršinis požymis, todėl, norint gražiai atrodyti, reikia būti ir geros sveikatos. Japonai gerą sveikatą palaiko masažu. Iš tiesų Rytuose masažas yra vienodai svarbus sveikatai ir grožiui kaip dieta ir mankšta. Rytų veido masažo judesiai paprasti, labai veiksmingi, apimantys meridianus, akupunktūros taškus ir limfos drenavimą, kad nechirurginiu būdu būtų pakeltas veidas. Šios žinios ir įsitikinimai yra perduodami iš kartos į kartą, kad būtų užtikrintas subalansuotas gyvenimo būdas. Perduodant žinias, nauja karta įsisąmonina veido judesių derinius, kurie atkuria odos gyvybingumą ir grožį.

Pati kobido tradicija yra labiau meno, nei šeimos palikimas. Tai reiškia, kad kobido tradiciją perduoda mokytojas mokiniui. Kobido atsirado Japonijoje 1472 metais. To meto imperatorė grožio procedūrų metu prašydavo kobido masažo. Dėl to šis metodas tapo žinomesnis ir labiau pageidaujamas. Gydymo metodas, kuris pagaliau pasiekė ir mus, sulaukia daug dėmesio dėl veido masažo teikiamos naudos.
Kobido tikslas – greitai gaunami veido pakėlimo rezultatai, kai kartu atliekami šiatsu judesiai ir praktikuojami veido gydymo metodai, kurie stimuliuoja nervus, pasiekiančius odos ląsteles, taip pagerindami kraujo apytaką. Turbūt žinote, kad pagerėjusi kraujo apytaka padeda paskirstyti maisto medžiagas po kūno dalis ir pašalinti toksinus bei negyvas odos ląsteles.

Masažas atliekamas labai paprastai, pasitelkiami švelnūs glostomieji judesiai ir greiti, nesmarkūs smūgiai. Priklausomai nuo odos būklės gali būti stipriai minkoma tam, kad būtų priversti dirbti po paviršiniais audiniais esantys raumenys. Sakoma, kad šie judesiai pašalina kraujo apytakos trukdžius ir leidžia šviežiam kraujui cirkuliuoti bei patekti į veido odos paviršių. Tai savo ruožtu aprūpina odos ląsteles deguonimi ir maisto medžiagomis bei leidžia odai atsigauti.

Kobido, kuris reiškia “senovinį grožio metodą”, pagrindinis dėmesys sutelkiamas į kliento odos būklę. Specialistas atidžiai apžiūri odos spalvą, audinį ir jo pabrinkimą. Tuomet atkreipiamas dėmesys į kliento Ki, t.y. gyvybinę energiją, subalansuoja psichologinę būseną. Tikima, kad gyvybinės energijos srauto balansavimas sukuria pusiausvyrą tarp kūno ir emocijų. Procedūros metu yra sistemingai masažuojami veido, kaklo raumenys ir galvos oda ir aktyvinami taškinio masažo taškai. Masažas padeda atpalaiduoti suvaržymus, jungiamųjų audinių įtampą ir atkurti ląstelių mikrocirkuliaciją. Per trijų stadijų gydymą veido masažas stimuliuoja meridianus, kurie subalansuoja, suderina vidaus organų būklę. Energiją suteikiantis masažas apima metodus, naudojamus japonų masažo anma, taškinio masažo ir limfodrenažinio masažo metu. Atsiranda ir pradingsta svarbūs veido meridianai. Ant veido taip pat yra keletas taškų, kuriuose gyvybinė energija nuo vieno meridiano pereina į kitą. Nestipriai spaudžiant šiuos taškus ir labai švelniai glostant meridianus gali pagerėti gyvybinės energijos srautas. Tai vadinama energijos suteikimo stadija, kurios metu veido nervai suaktyvinami, o gyvybinės energijos srautas padidėja veido srityje. Pasak specialistų, tai natūraliai pakelia veidą ir suteikia švytintį grožį. Svarbu suvokti, jog šis nuostabus masažas nėra greita gydomoji priemonė. Poveikis didėja su laiku.

Kobido masažas tai galingas švelnus veidą atjauninantis gydymas
 
Kobido masažą patariama atlikti 7 masažų kas 4 d. kursu, tačiau tai yra labai individualu. IDZUMI geros savijautos centro meistrai, atsižvelgdami į kiekvieno kliento odos tipą, amžių ir kitus kriterijus, patars kokiu ritmu atlikti masažą. Taip pat suteiks profesionalią konsultaciją veido odos priežiūros klausimais. Kobido masažą derinant su kosmetologinėmis procedūromis ir veido mankšta iš tiesų galima pasiekti stulbinančių rezultatų.

IDZUMI geros savijautos centre dirba profesionalūs kosmetologai ir masažo meistrai, naudojantys tik aukščiausios kokybes priemone. Didžiulis dėmesys skiriamas kliento individualumui ir asmeniniams lūkesčiams, todėl turime platų paslaugų paketą. Mūsų tikslas - ilgalaikis rezultatas, tad IDZUMI meistrai ne tik gražina, bet ir pataria kaip kasdien išlaikyti grožį bei gerą savijautą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus