visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Keraminių čerpių stogas – tai ne tik stogas

Keraminių čerpių stogas – tai ne tik stogas Keraminių čerpių stogas – tai ne tik stogas

Ar norėtumėte atnaujinti savo namo stogą, pakeisti stogo dangą ir pagerinti šilumines savybes? Ši informacija padės jums teisingai pasirinkti.

Stogas yra pagrindinis apsauginis namo kiautas, lemiantis jo išvaizdą. Planavimo etape reikėtų atsižvelgti į kai kuriuos svarbius veiksnius, tokius kaip pastato vieta ar konstrukcijos stilius. Pavyzdžiui, šlaitinių stogų ir keraminių čerpių derinys yra Europos kultūros simbolis. Daugelis gaminamų keraminių stogo dangų gaminių formų, formatų ir spalvų įvairovė atspindi tradicijas, meistriškumą ir padeda išsaugoti regioninį architektūros paveldą visoje Europoje.

Stogas apsaugo pastatą ir jo viduje gyvenančius žmones nuo išorinių poveikių, tokių kaip šaltis, karštis, audra, kruša, lietus, sniegas ir triukšmas. Taigi stogo danga, jos eksploatavimo metu patiria didžiulį stresą ir apkrovas. Norint užtikrinti optimalų funkcionavimą – izoliacija, stogo sistemos komponentai ir stogo čerpės turėtų būti suderinti tarpusavyje. „Wienerberger“ teikia išsamius sprendimus dėl stogo sistemos iš vieno šaltinio, kad palengvintų jūsų apsisprendimą renkantis stogo dangą.

„Wienerberger“ keraminės stogo čerpės yra įvairių spalvų ir formų. Asortimente architektams ir galutiniams klientams siūlomi energiją taupantys sprendimai naujų statybų ir renovacijos projektams.

Gamybos procesas pagrįstas keturiais žemės, vandens, oro ir ugnies elementais. Natūralūs komponentai skatina sveiką gyvenimo klimatą, suteikia patikimą apsaugą gyventojams ir yra papildomai perdirbami.

Keraminių stogo čerpių spalvą lemia natūrali molio sudėtis. Kiekviena iš skirtingų formų su joms būdingais bruožais išsivystė dėl regioninių sąlygų.

Keraminių čerpių stogas

Kodėl čerpinis stogas yra geriausias stogo pasirinkimas?

  • Mažiausia priežiūra: stogo čerpės yra masyvios, todėl yra ypač tvirtos ir stabilios. Jos nejautrios aplinkos poveikiui, tokiam kaip karštis, šaltis ir šaltis. Dėl to stogai dengti čerpėmis, reikalauja itin minimalios priežiūros ir garantuoja nuolatinę kokybę ir grožį.
  • Patvarūs: stogo čerpių tarnavimo laikas yra 150 metų.
  • Lengvai atnaujinami: čerpiniai stogai esant reikalui yra ypač lengvai atnaujinami. Stogo priedus ir keramines stogo čerpes galima atnaujinti itin greitai, lengvai ir ekonomiškai jas sumontuojant arba pakeičiant.
  • Tvarūs: jei pastatą reikia nugriauti, stogo čerpes galima rūšiuoti pagal tipą. Tai leidžia greitai ir lengvai jas perdirbti ar pakartotinai panaudoti.
  • Keraminės čerpės yra draugiškas aplinkai gaminys atitinkantis dabarties poreikius. Pasirinkdami stogo dangą iš keraminių čerpių prisidedame prie gamtos išteklių išsaugojimo.
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus