visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kelionė katamaranu Neries upe – nauja pramoga Vilniaus mieste

Kelionė katamaranu Neries upe – nauja pramoga Vilniaus mieste Kelionė katamaranu Neries upe – nauja pramoga Vilniaus mieste

Kas galėtų būti įdomiau nei kelionė katamaranu Neries upe? Tuo labiau, kad naujieji katamaranai – gali drąsiai vadintis geriausiais Vilniaus mieste.

Laivai yra visiškai nauji – pastatyti 2018 m., todėl atitinka visus dabartinius saugumo ir komforto reikalavimus. Technologiniu požiūriu jie paprasčiausiai neturi sau lygių, nes yra specialiai sukurti keleiviams, kad kelionės upe būtų kuo patogesnės.

Katamaranuose sukurta jauki ir komfortiška atmosfera Jūsų poilsiui. Iš denio atsiveria nuostabus panoraminis vaizdas, nes viršutiniame aukšte yra atvira zona, o apatinėje dalyje įrengti dideli panoraminiai langai. Aukštųjų technologijų stiliaus dizainas yra apgalvotas iki mažiausios detalės, todėl laive yra viskas, ko reikia klientų patogumui. Keleiviai gali būti tikri, kad gaus maksimalų komfortą ir teigiamas emocijas!

Laivą galima užsakyti privačiai ir organizuoti jame ne tik klasiškus vakarėlius ir šventes, bet ir verslo susitikimus. Tai puikus būdas nustebinti savo verslo partnerius ir parodyti savo gebėjimą lanksčiai mąstyti. Verslo atstovams siūlomas platus meniu pasirinkimas, rūkymo zona, baras su gėrimais. Konfidencialumas, saugumas, jaukumas ir draugiška atmosfera yra garantuojama.

Pasiplaukiojimas naujais katamaranais yra puiki galimybė puikiai praleisti laiką su šeima ar draugais, padaryti gražias nuotraukas, atrasti miestą iš visiškai naujos pusės.

Kelionė katamaranu Neries upe

Verslo vakarienės ir verslo susitikimai katamarane

  • Verslo susitikimas kruiziniame katamarane – VIP pasiūlymas norintiems pabėgti nuo kasdienybės ir norintiems nustebinti verslo partnerius kažkuo nauju.
  • Katamarano svečiai gali pasirinkti meniu arba naudotis baro paslaugomis.
  • Laivas yra technologiškai įrengtas ir pritaikytas verslo renginiams  – jame yra viskas, kas reikalinga multimedijos pristatymams ir mažoms konferencijoms.

Keleiviniai kruizai katamaranu Neries upe

  • Kruizas Neries upe viename iš mūsų katamaranų – puiki pramoga norintiems pamatyti Vilnių kitu kampu. Naktinis pasiplaukiojimas suteiks ypatingos romantikos įsimylėjėliams ar tiesiog draugams, norintiems pasigrožėti naktinio miesto vaizdais.
  • Modernus dizainas ir įrengti du deniai laive (atviras viršus su minkštais pufais ir apatinis – uždaras ir šildomas) leis turistams jaustis patogiai net ir nepalankiomis oro sąlygomis. Saulėtame ir šiltame ore geriau praleisti laiką viršutiniame aukšte, kvėpuoti šviežiu upės oru ir žavėtis Vilniumi. Jei oras lietingas – ant apatinio denio galima mėgautis gražiu vaizdu už lango, mėgaujantis karšta arbata.

Gimtadieniai, krikštynos, vestuvės, mergvakariai ir bernvakariai bei kitos šventės

  • vilnius-katamaran.lt komanda organizuoja šviesius vakarėlius kiekvienam skoniui, tenkinant visus kliento pageidavimus. Nepamirštami įspūdžiai ilgą laiką pasiliks su jumis!
  • Galėsite nustatyti tinkamiausius užkandžių variantus, užsisakyti stilingą muzikos ir apšvietimo dizainą ir vakarėlio dekorą, tinkamą renginio tematikai.
  • Kruizų metu katamaranas talpina iki 25 žmonių.

Katamarane galite surengti tikrai karštus vakarėlius, praleisti laiką su draugais ar romantiškai paplaukioti dviese. Nepraleiskite savo progos!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus