visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

KAUNO TARPININKAI - patikimos muitinės tarpininkavimo paslaugos

KAUNO TARPININKAI - patikimos muitinės tarpininkavimo paslaugos KAUNO TARPININKAI - patikimos muitinės tarpininkavimo paslaugos

KAUNO TARPININKAI, UAB

www.kaunotarpininkai.lt

Įvairiose valstybėse veikiančios muitinės yra institucijos, kurios apibrėžia ir reglamentuoja visų muitinės nuostatų vykdymą valstybės mastu. Muitinės rūpinasi muitinimu, mokesčių surinkimu bei nuostatų laikymu ir kontroliavimu. Muitinimo procesas visų pirma prasideda nuo prekių išsiuntimo šalyje, tuomet pereina daug kitų taškų ir galų gale baigiasi paskirties šalyje. Šiame procese itin svarbus yra informacijos, kuri yra susijusi su muito mokesčiais, valdymas, nes tai kontroliuoja šalies eksporto ir importo apimtis.

Siekiant, kad verslininkams nereikėtų rūpintis šiais formalumais, įmonė „Kauno tarpininkai“, teikia įvairias muitinės paslaugas ir kliento vardu gali atsakyti į muitinės užklausas. Kol kliento prekės yra muitinamos, „Kauno tarpininkai“ gali organizuoti tranzitą prieš galutinį krovinio įteikimą gavėjui.

 „Kauno tarpininkai“ teikiamos muitinės tarpininkavimo paslaugos

 „Kauno tarpininkai“ turi ilgametę patirtį dirbdami muitinės tarpininkavimo srityje. Įmonės muitinės tarpininkai visapusiškai atstovauja savo klientus. Jie pasirūpina, kad su muitine bei muitais susijusi dokumentacija visada būtų profesionali ir tvarkinga bei tinkamai paruošta.

„Kauno tarpininkai“ atstovauja klientams deklaruojant jų prekes visoms muitinės procedūroms, esant poreikiui atideda garantijos importo muitus bei mokesčius, konsultuoja įvairiausių muitinės procedūrų pasirinkimo ir įforminimo klausimais ir, be abejonės, atstovauja užsakovų interesams atliekant muitinės tarpininko paslaugas.

Įmonės komanda greitai ir profesionaliai tvarko su muitinėmis procedūromis susijusius dokumentus: įformina eksporto, importo ir tranzito dokumentus, pildo „Intrasto“ ataskaitas, atidaro „Tir Camet“ knygeles bei spausdina „CMR“ važtaraščius. Jeigu tik klientas pageidauja, taip pat gali būti atliekami ir prekių krovimo, pakavimo, rūšiavimo, saugojimo bei kiti įvairūs darbai. Muitinės tarpininkavimas yra atliekamas remiantis Lietuvos, Europos sąjungos bei kitais tarptautiniais reikalavimais ir nuostatomis.

UAB „Kauno tarpininkai“ - profesionalų komanda, kurios kiekvienas narys turi didžiulę muitinės tarpininkavimo patirtį, todėl puikiai žino ką daro ir ko nori klientai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus