visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras – vieta mokytis ir tobulėti

KAUNO MAISTO PRAMONĖS IR PREKYBOS MOKYMO CENTRAS

www.mpcentras.lt

Dvejoji, svarstai, nesi tikras dėl savo pasirinkimo? Ar žinai, kad visuomet buvo ir visuomet bus paklausi profesija, susijusi su maistu ir verslu? Tai profesijos, kurias įgijus ne tik nesudėtingai rasi darbo vietą, bet ir galėsi atskleisti savo kūrybiškumą.

Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centre ruošiami konditeriai, virėjai, maisto pramonės darbuotojai, mėsininkai, padavėjai barmenai, svečių aptarnavimo specialistai, smulkiojo verslo organizatoriai, elektroninės prekybos agentai.

Darbdaviai ypatingai vertina tai, jog mokiniai žinių semiasi ne tik teorijos ir praktikos pamokose mokymo centre, bet ir mobilumo stažuotėse įvairiose užsienio šalyse. Kiekvienais metais apie 70 Kauno MPPMC mokinių gilina jau turimas bei įgyja naujų žinių Danijos, Norvegijos, Švedijos, Suomijos, Italijos, Latvijos, Prancūzijos, Jungtinės Karalystės bei kitų Europos šalių mokymo įstaigose bei įmonėse. Tokia stažuotė – puiki galimybė ne tik išbandyti savo jėgas profesinėje srityje, bet ir susirasti naujų draugų, tuo pat metu įgyjant vertingos patirties atsakingai ir savarankiškai 5 savaites tobulinantis užsienio šalyje. Užsienio stažuotės metu pasiekti rezultatai be jokio pakartotinio žinių tikrinimo naudojantis Europos profesinio mokymo kreditų sistema užskaitomi grįžus į savąją mokymo įstaigą.

Kauno MPPMC didelis dėmesys skiriamas tarptautiškumo plėtrai – nuolat ieškoma naujų partnerių, kurių tikslai būtų tapatūs mokymo centro strateginių tikslų siekiams – ugdyti žingeidžią asmenybę, tikrą savo srities profesionalą. Tokį, kurio profesinės žinios ir asmeniniai gebėjimai leidžia lengvai prisitaikyti nuolat besikeičiančioje darbo rinkoje, kuris mielai laukiamas ir vertinamas darbdavių, nes yra atviras naujovėms, pasiruošęs iššūkiams ir nuolat siekiantis tobulėti. Jei visa tai nesvetima tau – prisijunk prie mūsų!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus