visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kasdienė dantų priežiūra: kaip kokybiškai rūpintis dantimis?

Kasdienė dantų priežiūra: kaip kokybiškai rūpintis dantimis? Kasdienė dantų priežiūra: kaip kokybiškai rūpintis dantimis?

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

Kruopšti kasdienė dantų priežiūra padeda išsaugoti dantis visą žmogaus gyvenimą ir nesukelia tiek problemų bei rūpesčių, kaip įsisenėjusios negydomų dantų įvairios problemos ir pasekmės.

Pasak odontologijos klinikos Kaune „Angitia“ specialistų, dantų atkūrimui ir gydymui dažniausiai skiriama daugiau lėšų ir laiko, nei jų kasdienei priežiūrai. O kur dar galimas dantų skausmas, laiku nesikreipus į odontologą, arba – prarastų dantų socialinės problemos ir kiti nepatogumai, galimai pasirinkus mažiau kainuojančius plokštelinius dantų protezus, nei dantų implantus.

Prarastų dantų „tvarkymasis“ nėra natūrali prigimtinė žmogaus savybė, nes nuolatiniai dantys skirti visam gyvenimui, kaip ir bet kuris kitas organas ar kūno dalis. Todėl natūralu, kad dantys, kaip ir visas mūsų kūnas, reikalauja kasdienės priežiūros.

Kasdienė dantų priežiūra: kaip kokybiškai rūpintis dantimis?

Tikėtina, joks sąmoningas žmogus negalėtų įsivaizduoti savo gyvenimo, pvz., be prausimosi ar odos priežiūros priemonių; vyrai – dar be skutimosi, moterys – be kosmetikos. Jeigu tiek pat savaime suprantama taptų kokybiška burnos su dantimis priežiūra ir tuo pačiu – savo sveikatą ir dantis tausojantis gyvenimo būdas, – dalis žmonių net nežinotų, kas yra dantų skausmas, dantų protezai arba dantų implantai.

Nors išsaugoti nuosavus dantis palankiau ir paprasčiau, nei juos atkurti, tačiau dantų ir burnos ertmės priežiūra, kaip ir bet kurios kitos mūsų kūno dalies (pvz., plaukų, nagų, veido, odos ir kt.), reikalauja žinių, kasdienio dėmesio ir šiek tiek laiko.

Kokybiškai dantų priežiūrai – ne tik dantų šepetėlis ir dantų pasta:

  • Dantų pastos antimikrobinis veikimas trunka apie 10 minučių.
  • Vien tik dantų šepetėliu ir dantų pasta įmanoma pašalinti iki 25% mikroorganizmų; kita dalis lieka tarpdančiuose ir burnos gleivinėje.
  • Nepašalinti iš tarpdančių maisto likučiai, apnašos, seilės ir bakterijų veikla – dantų akmenų kaupimosi garantija.
  • Laiku ir profesionaliai nenuvalius dantų akmenų, gresia dantenų uždegimas ir parodontozė.
  • Laiku nepastebėjus ar nepradėjus gydyti parodontozės, dažnai nelieka dantų.

Odontologijos klinikoje „Angitia“ Kaune Jūsų laukia profesionalios konsultacijos visais kokybiškos dantų priežiūros klausimais. Siūlomos paslaugos: efektyvus dantų ėduonies plitimo sustabdymas, prarastų arba jau nesugydomų dantų profesionalus atkūrimas dantų implantais šiuolaikinių technologijų pagalba su viso gyvenimo implantų garantija, dantų balinimas, dantų higiena, profilaktinė dantų apžiūra. Aukštos kvalifikacijos odontologai pasiruošę pasirūpinti jūsų šypsena.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus