visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kampinė sofa Neptūnas Chester – universalus ir stilingas kampas su miegamu mechanizmu

Kampinė sofa Neptūnas chester – universalus ir stilingas kampas su miegamu mechanizmu Kampinė sofa Neptūnas chester – universalus ir stilingas kampas su miegamu mechanizmu

Baldų divizija, UAB

baldudivizija.lt

UAB „Baldų divizija“ – gamina ir parduoda kokybiškus, nebrangius ir stilingus korpusinius bei minkštuosius baldus. Norintiems atsinaujinti savo svetainę – itin puikus pasirinkimas naujasis įmonės kūrinys „Neptūnas Chester“ universalus minkštasis kampas su miegamu mechanizmu.

Minkštasis kampas bus pritaikytas ir pagamintas pagal Jūsų norus. Patyrusi bei kvalifikuota darbuotojų komanda padės išsirinkti optimalų sprendimą, derantį prie Jūsų interjero. Patars pasirenkant medžiagas bei konstrukcinius sprendimus. 

„Baldų divizija“ patikimai, kokybiškai ir nebrangiai gamina ir projektuoja miegamojo baldus, miegamąsias lovas, miegamojo komplektus, svetainės baldus, minkštus kampus, minkštų baldų komplektus, sofas – lovas, pufus, sėdmaišius, stalus, tachtas, prieškambario baldus, komodas, spintas, spintas su slankiojančiomis durimis, vaikų kambario baldus, virtuvės baldus, vonios kambario baldus, baldus vaikų darželiams, biuro ir kitus baldus.

Dalį gaminių „Baldų divizija“ importuoja iš užsienio. Tačiau didžioji dalis įmonės siūlomo asortimento – „Baldų divizija“ pačių gamybos. Tad klientui suteikiama galimybė rinktis audinį, jo spalvą, matmenis, koreguoti modelį. „Baldų divizijoje“ patikusį baldą galima įsigyti iš karto arba užsisakyti iš anksto. Jei domina atvežtiniai gaminiai, jų rasite ne tik prekybos salonuose, bet ir daugybėje katalogų.

„Baldų divizija“ parduotuvės veikia Plungėje, Telšiuose ir Mažeikiuose. Salonuose įsigysite tik aukščiausios kokybės baldus, kur Jums pagelbės profesionalūs darbuotojai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus