visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kalviški gaminiai pagaminti su rankų šiluma

Kalviški gaminiai pagaminti su rankų šiluma Kalviški gaminiai pagaminti su rankų šiluma

MIDAMA, UAB

midama.lt

Į Girininkų kaime veikiančią kalvystės gaminių įmonę „Midama“ ieškoti savo namams, sodyboms meistriškai nukaldintų tvorų, vartų, balkonų turėklų ar originalių interjero puošybos detalių užsuka net tik gyvenantys Klaipėdos rajone, bet ir visoje Lietuvoje.

Kalviški gaminiai pagaminti su rankų šiluma

„Midama“ įkurta prieš daugiau nei 20 metų girininkiškio Vidmanto Laugalio, kuris šiai dienai vadovo ir kalvio įgūdžius yra perdavęs statybos restauratoriaus specialybę turinčiam sūnui Simonui. Iš pradžių įmonė veikė Klaipėdoje, vėliau kalviai persikėlė į Gargždus. Šiuo metu „Midama“ kalviai dirba Girininkuose, V. Laugalio sodybos pašonėje, buvusiose kolūkio mechaninėse dirbtuvėse.

Kalviški gaminiai pagaminti su rankų šiluma

„Midama“ siūlo kokybiškus kalvystės darbus, jau pagamintas kaltines detales, metalo apdirbimo paslaugas bei vartų automatiką. Klientui pageidaujant atliekami ir suvirinimo darbai. Girininkų kaime, įmonėje „Midama“, galima pamatyti čia kaldinamų gaminių pavyzdžių: kalviškų vartų, vartelių, tvorų, vidaus ir lauko turėklų balkonų turėklų, originalių dekoratyvinių baldų, interjero puošybos elementų. Kas tai bebūtų – laiptai, stogeliai ar baldai, įmonės kalviai garantuoja kokybišką produkciją, individualų požiūrį į kiekvieną užsakymą.

Kalviški gaminiai pagaminti su rankų šiluma

„Dabar žmonės reiklesni – nori meniškesnių darbų – tikrųjų kalviškų darbų, – pasakoja S. Laugalis. – Paprastuose gaminiuose – tvorose, vartuose bei kituose reikalauja kalvystės, o ne šaltkalviškų elementų. O gera kokybė nėra pigi – metalo apdirbimas brangus. Yra kalvių-šaltkalvių, nusiperkančių detalių ir surenkančių gaminius – be jokios atsakomybės, neduodančių garantijos. Žinoma, tokie gaminiai pigesni, nes mažesnės sąnaudos.“

Kalviški gaminiai pagaminti su rankų šiluma



„Midama“ sukurti nestandartiniai kalviški darbai „Midama“ interjero ir eksterjero detalės, pakabos, puošybos elementai stebina klientus iš visos Lietuvos. Metaliniai voratinkliai, nukaldintos sraigės, laumžirgiai ar krokodilai – kaip gyvi meno kūriniai sukurti kiekvienam individualiai. „Iš kitų gamintojų išsiskiriame unikaliu požiūriu į kalvystės meną. Tai – daug daugiau nei vien metalo ir ugnies sąjunga, mūsų darbai yra materializuotos klientų vizijos, nuo įmantrių baldų iki kasdienių įrankių“. – atvirauja „Midama“ vadovas.

Kalviški gaminiai pagaminti su rankų šiluma

„Iš savo komandos reikalaujame ypatingo kruopštumo, puoselėjame tobulėjimą. Siekdami užtikrintos kokybės, gamybai naudojame tik patikrintas ir aukštus standartus atitinkančias medžiagas bei inovatyviausias technologijas. Ne tik atsižvelgiame į kliento pageidavimus – vertiname brangų kiekvieno laiką, tad darbus atliekame visada sutartu laiku. – teigia S. Laugalis.

Kalviški gaminiai pagaminti su rankų šiluma

„Kruopščiai pagaminti, unikalūs dirbiniai gali paversti Jūsų aplinką dar jaukesne. Suteikite mums galimybę paversti Jūsų vizijas tikrove!“ – UAB „Midama“.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus