visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kalėdiniai Aušros SPA namų ritualai kūnui ir sielai

Kalėdiniai Aušros SPA namų pasiūlymai! Kalėdiniai Aušros SPA namų pasiūlymai!

SPA Namai, UAB

"Aušros SPA namai" kviečia pasinaudoti Kalėdiniais SPA pasiūlymais, kurie padės atjauninti Jūsų kūną, nuraminti protą ir sutikti Šv.Kalėdas ir Naujuosius metus labiau atsipalaidavusiems, atsinaujinusiems ir atstačiusiems jėgas.

"AUKSO SKRAISTĖ" - prabangus SPA ritualas veidui ir kūnui, suteikiantis odai subtilų auksinį žvilgesį, švelnumą bei stangrumą. Procedūrai naudojami produktai su grynu auksu, kurių pagrindą sudaro simondsijų ir migdolų aliejus. Šios procedūros metu Jūsų laukia: aromaterapinė pėdų vonelė su SPA druskomis; SPA ritualas kūnui su šiltomis lavos akmenėlių pintomis; atpalaiduojantis kūno masažas su aukso nektaru ir veido masažas.Tai kerintis žavesys ir rafinuotumas...

"KANAPIŲ KERAI" - SPA ritualas, suteikiantis energijos ir įkvepiantis teigiamiems pokyčiams. Procedūros metu naudojamas malonaus aromato kūno šveitiklis, kurio sudėtyje yra išgauto iš augalo branduolio kanapių ekstrakto. Kanapės padeda stiprinti imuninę sistemą, mažinti stresą, nemigą. Procedūros metu Jūsų laukia: hidroterapinė procedūra garų vonioje, kūno šveitimas ir įvyniojimas,  galvos arba pėdų masažas.

"ŠOKOLADO KERAI" - aromatingas SPA ritualas su natūraliu šokoladu ir kava teigiamai  veikia centrinę nervų sistemą, mažina nuovargį ir išsekimą, kelia nuotaiką bei padeda susikaupti. Procedūros metu atliekamas kūno šveitimas, kaukė ir taškinis galvos masažas.

Kalėdiniai Aušros SPA namų pasiūlymai!

Sveikata - tai fizinė, protinė ir emocinė pusiausvyra. Saugokite savo sveikatą. Klausykite savo kūno, mylėkite ir saugokite jį. Ateikite pas mus. "Aušros SPA namų: kolektyvas padės Jums subalansuoti ir atstatyti jėgas, bei įkvėpti teigiamiems pokyčiams.

Jūs visi mums svarbūs ir esate laukiami.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus