visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kalėdinė dovana vyrui, broliui, tėčiui ar draugui: ko nori tie vyrai?!

Kalėdinė dovana vyrui, broliui, tėčiui ar draugui: ko nori tie vyrai?! Kalėdinė dovana vyrui, broliui, tėčiui ar draugui: ko nori tie vyrai?!

Pigu, UAB

pigu.lt

Kartais įtūžusios moterys mėgsta pasakyti, jog visi vyrai – vienodi. Kad ir kaip bebūtų – mes su šia nuomone nesutinkame. Nuo žvejybos entuziastų iki tikrų tikriausių kvepalų maniakų. Išrinkti dovaną vyrams sunku. Juk kiekvienas – unikalus, tad Kalėdinė dovana vyrui gali virsti tikru galvos skausmu. Ypač, jei tai dovana broliui, kuris viską turi, arba tėčiui – kuriam nieko nereikia. Taigi, nedaugžodžiaudami norėtume pakviesti pasižvalgyti po mūsų atrinktą dovanų idėjų kolekciją, kurioje, tikimės, rasite tai, ką norėtumėte padovanoti savo mielam vyrui, broliui, draugui, kolegai ar tėčiui.

Vaizdo registratorius automobiliui

Šiais laikais tiek daug skubame, lekiame, kad išties daug laiko praleidžiame automobilyje. Net ir patys atsargiausi vairuotojai dažniau papuola į kokį auto įvykį. O paskui reikia daug laiko gaišti besiaiškinant – kas ir kaip. Kas kaltas, kodėl taip įvyko? Viskas išsispręs daug paprasčiau, jei jūsiškis turės vaizdo registratorių. Su tokiu važiuoti - daug saugiau, be to – toks įtaisas padeda išvengti nemalonių situacijų ar bent jas išspręsti daug greičiau. Tokia dovanos vaikinui ar tėčiui idėja – sveikintina, taip parodysite, jog jis jums labai rūpi!

Skaitmeninė ruletė – matuoklis

Tai tikra originali dovana, ypač jei vyras, kuriam dovanosite elektrinę ruletę – domisi statybomis, gamina baldus ar tiesiog – dažnai ką nors matuoja. Ji ruletė tikrų tikriausiai palengvins gyvenimą ir leis viską išmatuoti taip tiksliai, kaip niekada nepadarytumėte rankiniu būdu. Neabejojame, jog išbandę tokios užsimanysite patys ar pačios!

Elektrinis dantų šepetėlis

Sklinda legendos, jog vyrai nemėgsta valyti dantų. O jeigu jiems pasiūlysite elektrinį dantų šepetėlį? Juk technika tai jie domisi! Viskas įmanoma. Išbandžius tokį išsilakstys visos tinginystės ir į dantų valymą bus pažvelgta nauju kampu. Sakysite, jog tokia dovana gali žeisti? Na, juk dovanotam arkliui į dantis nežiūrima!

Išmanus žuvies ieškiklis – lokatorius

Taip – jeigu jūsų brolis, vyras, vaikinas, ar tėtis – žvejybos fanas, jiems itin patiks žuvų lokatorius. Tai itin išmani dovana žvejui, kuri pridės ir ypatingos azartiškos nuotaikos ir tikrai paskatins į namus parnešti laimikį. Be to – su tokiu prietaisu vyras grįš namo daug anksčiau - juk žuvies lokatorius padeda greičiau aptikti, kur būriuojasi didysis laimikis.

Kompaktiškas ir itin daug sugeriantis rankšluostis

Jei vyras, kuriam dovanojate tokį rankšluostį – daug sportuoja, keliauja arba tiesiog – mėgsta nueiti į pirtį ar baseiną, ši dovana jam labai patiks. Tai į kumštį telpantis rankšluostis, kuris lagamine ar kuprinėje užims taip mažai vietos, kad net nesuprasite, jog jį įsidėjote. Nejuokaujame, tokia ta novatoriška technologija. Vertinantiems ergonomiškumą rankšluostis ne tik patiks – būsite paprašyti atskleisti vietą, kur jį įsigijote.

Išmanusis laikrodis

Ne tik dėl mados, bet ir dėl sveikatos ir motyvacijos stiprinimo. Daugelis segi elektrinį išmanųjį laikrodį ne tik kaip stiliaus detalę – tokio tipo laikrodžiai fiksuoja nueitą žingsnių kiekį, taip pat, matuoja širdies darbą. Kai kuriais net galite atsiliepti, jei susiesite laikrodį su savo telefonu. Kaip bebūtų – kai kurie laikrodžiai net gelbsti gyvybes. Pastebėję sutrikusį širdies veiklos darbą, jie nedelsiant siunčia signalą ir ragina prisėsti, nurimti ar net pasitarti su gydytoju. Ar tai nuolatos šalia jūsų budintis gydytojas? Viskas įmanoma!

Kuprinė, apsauganti nuo vagių

Ar girdėjote apie anti-theft (liet. nuo vagysčių apsaugančias) kuprines? Tai tokios novatoriškos kuprinės, kurių užtrauktukas – paslėptas jūsų nugaroje, o pats kuprinės gaubtas – toks, kurio lengvai neperpjausi. Išties, tai tikrai nuostabi dovana jūsų vaikinui, tėčiui, broliui ar draugui. Jeigu pastarasis dažnai važiuoja autobusu ar troleibusu, vaikšto į masines susibūrimo vietas, kuprine pasitarnaus ir užtikrins, kad daiktai išliktų saugūs!

Norėtumėte išvysti daugiau panašių dovanų idėjų? Užsukite į Kaledos.lt puslapį ir mėgaukitės inspiracijomis. Čia vyrauja Kalėdinė nuotaika, įkvėpsianti jus ne tik dovanų pakavimo patarimais, bet ir namų puošybai. Pasirengę Kalėdas švęsti su kaupu?

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus