visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kaip sukurti puošnų įvaizdį?

Auksinių papuošalų privalumai Auksinių papuošalų privalumai

Pigu, UAB

pigu.lt

Sunku suskaičiuoti, kiek kartų per metus mums tenka sudalyvauti didesnėse ar mažesnėse šventėse, kuomet kasdienius rūbus reikia pakeisti kur kas puošnesne apranga. Visgi, net ir tuomet, jei tokių progų pasitaiko nemažai, iškyla klausimų, kaip kuo paprasčiau, neišleidžiant daugybės pinigų, sukurti pakankamai prašmatniai atrodantį įvaizdį. Jei su tokiomis dilemomis tenka susidurti ir Jums, jas išspręsti padės žemiau pateikti patarimai.

Atsižvelkite į konkrečią šventę

Norėdamos atrodyti puošniai, visų pirma turėtumėte atrodyti „į temą“ – priklausomai nuo konkretaus vakarėlio, puošnumo apibrėžimas taip pat šiek tiek skirsis. Logiška, kad su vakarine suknele gamtoje atrodysite pakankamai keistai – lygiai taip pat, kaip ir prabangioje šventėje avėdamos laisvalaikio basutes. Tad pirmiausia turėtumėte išsiaiškinti, kur ir kaip viskas vyks bei kokie reikalavimai yra keliami Jūsų įvaizdžiui – pagal tai ir nuspręsite, kokių taisyklių visgi reikėtų paisyti.

Daug dėmesio skirkite aksesuarų pasirinkimui

Būtent papuošalai Jūsų įvaizdžiui gali pridėti puošnumo – tai galioja net ir tuomet, jei nusprendėte pasirinkti ne pačią prašmatniausią suknelę. Tiesa, to daryti ir nereikėtų: jeigu ir suknelė, ir papuošalai trauks aplinkinių dėmesį, galiausiai jie nebesupras, į ką reikia žiūrėti, o Jūsų įvaizdis asocijuosis su lengvu chaosu. Jeigu nuspręsite, kad pagrindinį vaidmenį atliks aksesuarai, pirmiausiai apžiūrėkite bendrus jų komplektus – tokie rinkiniai dažniausiai pasižymi prabangia išvaizda, o Jums nebereikia kiekvieno papuošalo derinti tarpusavyje. Tiek šiuos, tiek kitus papuošalus galite apžiūrėti čia.

Išsirinkite patogią avalynę

Tikriausiai tikėjotės, kad labiau bus akcentuojamas batų puošnumas, o ne jų suteikiamas komfortas, tačiau iš tiesų reikėtų suderinti abi šias ypatybes. Žinoma, batai turėtų derėti ir prie Jūsų suknelės, ir prie šventės temos, tačiau su kulniuku persistengti nereikėtų – jei pasirinksite tokią avalynę, su kuria sunku vaikščioti, vargu, ar tapsite vakarėlio žvaigžde. Jei laiko iki šventės yra daugiau, su naujais batais dar galima susidraugauti, tačiau turėkite omenyje, kad ir žemesnė avalynė gali atrodyti įspūdingai – ypač tuomet, kai avėdamos ją, dar labiau pasitikėsite savimi. Plačią stilingų batelių įvairovę rasite Pigu.lt el. parduotuvėje.

Nepersistenkite

Puošnus įvaizdis neprivalo būti iššaukiantis ir traukiantis dėmesį – kartais užtenka vos kelių elegantiškų detalių, kad bet kokios šventės metu atrodytumėte nepriekaištingai. Tai reikėtų įsidėmėti ne tik renkantis aksesuarus, bet ir svarstant apie tinkamiausią šukuoseną, makiažą, o ypač – derinant visą bendrą skirtingų detalių visumą. Idealiausia, jei pasirinksite vos kelis ryškesnius savo įvaizdžio akcentus, o tuomet derindamos kitas detales pasistengsite, kad jos nesikirstų tarpusavyje – tuomet tikrai atrodysite nepriekaištingai.

Įsidėmėjusios visus šiuos patarimus, bet kokios šventės metu atrodysite puošniai, tačiau tuo pačiu galėsite jaustis pakankamai patogiai. Jeigu pavyks suderinti abu šiuos niuansus, rezultatai tikrai turėtų pranokti bet kokius lūkesčius.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus