visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kaip rūpintis ir prižiūrėti savo veido odą?

Kaip rūpintis ir prižiūrėti savo veido odą? Kaip rūpintis ir prižiūrėti savo veido odą?

SOTHYS GROŽIO NAMAI

www.facebook.com/sothysgrozionamai

Jei rūpinsitės savo veido oda pagal visas taisykles, riebi ir jautri oda nesukels problemų, o raukšlės ar pigmentinės dėmės dar ilgai neatsiras. Kiek etapų sudaro tinkamą veido priežiūrą?

Tinkama odos priežiūra yra jos gaivumo ir jaunystės pagrindas. Kokia veido odos priežiūra yra teisinga? Pirma, viskas turi būti daroma pagal tai koks jūsų veido tipas, pagal tai koks jūsų amžius, kokie odos poreikiai.

Tačiau, nepriklausomai nuo Jūsų odos tipo ar amžiaus, tinkama veido odos priežiūra visada prasideda nuo jos kasdienio nuvalymo ryte ir vakare. Valymui galite rinktis prausiklius, putojančius gelius, valomuosius kremus arba pienelius. Sekantys odos priežiūros etapai galimi tik pašalinus nešvarumus, prakaito likučius ir makiažą.

Kitas svarbus veido odos priežiūros etapas yra tonizavimas. Veido tonikas ar losjonas nuvalo nešvarumų ir makiažo likučius, atkuria odos pH ir paruošia odą kosmetikos naudojimui. Toniką reikia rinktis pagal veido tipą.

Veido šveitimą rekomenduojama atlikti 1-2 kartus per savaitę. Tokiu būdu yra pašalinamos negyvos odos ląstelės ir paskatins ląstelių atsinaujinimą. Veido oda atsigaus ir vėl spindės jaunyste. Veido šveitiklio pasirinkimas priklauso nuo Jūsų odos tipo, būklės ir poreikių. Tai gali būti želiniai mikrogrūdelių, iš gelio virstantys aliejumi, o vėliau pieneliu; biologiniai be abrazyvių grūdelių, švelniai šalinantys negyvas odos ląsteles ir pan. Kokybiškas, tinkamai parinktas ir naudojamas šveitiklis Jūsų odai suteiks skaistumo ir lygumo ir paruoš Jūsų odą kaukių naudojimui.

Tinkamai pagal odos poreikį parinkta kaukė daro stebuklus. Tai gali jauninamosios, skaistinamosios, raminančios, maitinančios, drėkinančios kaukės. Jų poveikis priklausys nuo to, kokios yra produkto veikliosios medžiagos.

Nereikėtų pamiršti ir veido kremo. Jį reikėtų naudoti kelis kartus per parą. Ryte veidą ištepkite dieniniu kremu, kuris pamaitins ir sudrėkins odą. Vakare palepinkite odą naktiniu kremu, kuris padės atnaujinti ir regeneruoti odą, juk būtent naktį odos ląstelės atsinaujina, pamiršta stresą ir kovą su neigiamais aplinkos faktoriais. Nuo 25 metų taip pat į savo grožio ritualų rutiną reikėtų įtraukti vokų kremą. Nuo šio amžiaus organizme prasideda senėjimo procesai, nors vizualiai to negalima pastebėti.

Veido serumai – produktai, kurie turi maksimaliai koncentruotą sudėtį. Vandens, aliejaus arba gelio pagrindu gaminami serumai turi lengviausią tekstūrą. Jie yra naudojami prieš kremą. Šiuolaikinės priemonės padeda išspręsti įvairias veido odos problemas – pradedant bėrimais, baigiant laisvaisiais radikalais.

Aptarėme tik pagrindinius etapus, kuriuos turėtume daryti nuolatos. Kokius produktus pasirinkti, kad jie būtų tinkami būtent Jūsų individualiai odai ir jos poreikiams – čia Jums gali padėti profesionalai, kurie ne tik papasakos apie odos priežiūrą išsamiau, bet ir parinks Jums tinkančius produktus, leis išmėginti ir pajausti skirtumus. Grožio namai „SOTHYS“ organizuoja nemokamas individualias grožio pamokas, kur ilgamečiai kosmetologai Jums papasakos ir pademonstruos kaip rūpintis ir prižiūrėti savo odą kiekvieną dieną.

Sothys veido odos priežiūra namuose

 

Grožio namai „SOTHYS“, įsikūrę Vilniuje, siūlo platų veido ir kūno odą tausojančių priemonių ir procedūrų arsenalą – tai prancūziška „SOTHYS Paris“ ir „Simone MAHLER Paris“ profesionali kosmetika. Ilgametė, nuo 1946 metų sukaupta kompanijos „SOTHYS“ darbo patirtis leidžia užtikrinti nepriekaištingą kosmetikos gaminių kokybę. Produkcijos asortimente – linijos, skirtos veido bei kūno priežiūrai (moterims ir vyrams), depiliacijai, aromaterapijai, dekoratyvinė kosmetika, aksesuarai.

Nuo pat įsikūrimo „SOTHYS“ kompanija savo produktus gamino išskirtinai profesionalių kosmetikių sektoriui. „SOTHYS“ įkūrė 15 tūkstančių salonų 100 šalių. Visi jie garsėja ypatingomis procedūromis, atliekamomis naudojantis naujausiomis technologijomis, derinamomis su išskirtine Rytų ir Vakarų masažo technika „Digi-esthetique®“, besiremiančia veido ir kūno priežiūros metodika. Geriausia mokslinių tyrimų ir naujų produktų kūrimo „SOTHYS“ laboratorija nuolat tiria produkcijos poveikį, taip užtikrindama nepriekaištingą kosmetikos gaminių kokybę. Bendrovei „SOTHYS“ suteiktas kokybės vadybos sertifikatas ISO 9001.

„Simone MAHLER“ priklauso „SOTHYS“ grupei ir yra kosmeceutinis grupės prekės ženklas.

Pasirūpinkite savo grožiu jau dabar. Tik nuolatinė ir tinkama odos ir kūno priežiūra padeda išsaugoti natūralų moters grožį.

„SOTHYS“ kosmetika namuose
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus