visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kaip būti sėkmingiems, mylimiems ir turtingiems? - Psichoanalitikė-tarologė Gerda Red

Kaip būti sėkmingiems, mylimiems ir turtingiems? Kaip būti sėkmingiems, mylimiems ir turtingiems?

KARALIŠKOJI PRANAŠAUTOJŲ GILDIJA

Net apkeliavę visą pasaulį, nerasite žmogaus, kuris nenorėtų būti laimingas. Kas yra laimė? Kiekvienas suvokia savaip – vieniems tai abipusė meilė, tretiems turtai, gera sveikata, o gal viskas kartu. Privilioti Fortūną į savo kiemą įmanoma, tereikia žinių ir praktikos. Sukaupta patirtimi, padedančia tapti sėkmingais, mylimais ir turtingais, dalijasi psichoanalitikė, aiškiaregė ir ekstrasensė Gerda Red. Specialius kursus, kur žmonės mokomi, kaip į gyvenimą prišaukti minėtus dalykus, organizuojanti ezoterikė teigia: „Mano gyvenimo misija – perduoti patirtį ir paruošti būsimus būrėjus ateities kartoms“.

Organizuojate kursus, kuriuose mokote žmones, kaip į gyvenimą prišaukti meilę, pinigus ir sėkmę. Iš kur pati sėmėtės reikiamų žinių? Kada pradėjote domėtis tokiais dalykais?

Okultika pradėjau domėtis dar ankstyvoje paauglystėje. Su kortų pasauliu supažindino tėvo sesuo, o su astrologija – tėvo motina. Reikiamas žinias gavau po truputį, bendraudama su ezoterikais iš viso pasaulio, važinėdama į įvairiausius seminarus, dalyvaudama forumuose. Sukauptomis žiniomis noriu pasidalinti su kitais žmonėmis, nes tokia mano gyvenimo misija – perduoti patirtį ir paruošti būsimus būrėjus ateities kartoms. Perduodama sukauptas žinias, kartu padedu žmonėms susivokti savyje ir savo aplinkoje. Malonu sutaikyti susipykusias poras, magiškais ritualais pagerinti kažkieno materialinę padėtį, prišaukti į gyvenimą visokeriopą sėkmę.

Kada pajutote, kad žmonėms reikia tokių mokymų? Kaip kilo idėja organizuoti tokius kursus?

Pagal vis gausesnį savo klientų skaičių sprendžiu, kad būrėjų tikrai trūksta. Taip ir kilo mintis sukauptomis žiniomis dalintis su kitais. Į mano aiškiaregystės seansus atėję asmenys prašo išmokyti šio amato, žmones traukia anapusinis pasaulis, jiems smalsu praverti jo duris. Kai yra mokinių, visuomet atsiranda ir mokytojas. Kursus organizuoju visoje Lietuvoje, susirinkus grupėms, net mažuose miesteliuose bei kai kuriose užsienio šalyse: Vokietijoje, Anglijoje ir Rusijoje.

Kokie žmonės dažniausiai domisi tokios tematikos mokymais?

Dažniausiai ezoteriniais mokymais susidomi brandaus amžiaus žmonės, kurie jau yra praėję gyvenimo „universitetą“. Neretai tai būna vienišiai. Pastebėjau, kad pastaruoju metu padaugėjo vyrų, norinčių įgyti šio amato. Ezoteriniai kursai yra puiki vieta ne tik praplėsti pasaulėžiūrą ir įgyti naujų žinių, bet ir susipažinti su bendraminčiais. Pastebėjau, kad grupės studentai taip susibendrauja, kad ir baigę mokslus lieka neišskiriamais bičiuliais.

Ko į ezoterinius mokslus atėję žmonės tikisi išmokti? Ar jų lūkesčiai sutampa su realybe?

Mokytis ir išmokti yra dvi skirtingos sąvokos. Išmokti pavyksta ne visiems, tačiau esu išleidusi ne vieną profesionalių ir talentingų būrėjų būrį. Prisilietę prie nuostabaus magijos pasaulio, žmonės nori gilinti naujai atrastą talentą ne vienerius metus. Jau po poros mėnesių teorijos mokymosi pradedame praktikuotis – vieni kitiems burti, prognozuoti ateitį. Žmonėms praktiniai užsiėmimai labai įdomūs ir skatina judėti pirmyn, siekti geriau pažinti ezoterikos pasaulį.  

Ar į ezoterikos kursus priimami visi norintys, o gal vykdoma kokia nors atranka?

Priimami visi norintys. Dažniausiai kliūtis patekti į ezoterinius mokymus kuria aplinkiniai, finansinės problemos ar prasta sveikata. Aš tokių kliūčių nedarau. Juk ezoteriniai mokslai yra be galo įdomūs ir naudingi visiems. Jie apima ir istoriją, archetipus, numerologiją, mineralogiją, psichologiją ir kt. Į šį nuostabų okeaną įeina daug mokslo sričių, tad juos baigęs žmogus išeina ypač praturtėjęs.  

Kokio dydžio grupės baigia mokymus apie tai, kaip į gyvenimą prišaukti meilę, pinigus ir sėkmę?  

Renkasi skirtingo dydžio grupės, todėl mokslus baigia skirtingas kiekis žmonių. Vidutiniškai vienoje grupėje būna apie šeši mokiniai.

Ar reikia turėti ypatingų gebėjimų, norint išmokti į gyvenimą privilioti meilę, pinigus ir sėkmę, o gal tą gali kiekvienas, įgijęs reikiamų žinių?

Jeigu turima pakankamai noro, kantrybės ir užsispyrimo, įmanoma išmokti visko. Svarbiausia tinkama motyvacija. Beje, įsisavinus pageidaujamas žinias, privalu laikytis etikos kodekso. Kiekvienas ritualas turi tam tikras taisykles, reikia paisyti jų eiliškumo, atsižvelgti į Mėnulio kalendorių. Būrėjui svarbios ne tik tiesioginės ezoterinės žinios, bet ir puiki retorika, psichologijos išmanymas. Tam ir esu, kad žmones ne mokyčiau, o išmokyčiau.

Išduokite pagrindines paslaptis skaitytojams, ką reikėtų daryti, norint gyvenime prisišaukti pinigus, sėkmę ir meilę.

Pirmiausia reikia įsidėmėti, kad sėkmę visose gyvenimo srityse pritraukia paprasčiausias pozityvus mąstymas. Siekiant į gyvenimą privilioti pinigus, meilę ir sėkmę, naudojamos specialios žvakės, mandalos. Galima išmėginti paprastus, bet veiksmingus ritualus.   

Pinigams prišaukti:

Norint, kad niekada nestigtų pinigų, pirmiausia reikia įsisąmoninti, kad pinigai nėra tikslas, o tik priemonė jam pasiekti. Naudinga susitvarkyti savo piniginę – visos kupiūros turi būti sudėtos tvarkingai. Galima išmėginti tokius ritualus:

Vėlų vakarą surasti atvirą vietą, apšviestą pilnaties. Žiūrint į mėnulį, praverti piniginę ir, jam rodant pinigus, tris kartus juos perdėti iš vieno skyrelio į kitą. Kartu tarti tokius žodžius: „Prašau, kad Visata man padovanotų sėkmę, meilę ir sveikatą. Pažadu pinigus leisti geriems tikslams“. Toks ritualas padės ne tik išvengti finansinių problemų, bet ir apskritai prišauks sėkmę gyvenime.

Ritualas su grąža: kai duoda grąžą, ištarti: „Pinigas prie pinigo, du kartus, o ne per pusę“.

Pinigų užkalbėjimas su skruzdėlynu: miške susirasti skruzdėlyną ir į jį įmesti keletą monetų, išteptų medumi. Kai skruzdės apipuls pinigus, sakyti: „Skruzdėlių begalinis debesis ir pinigėlių kišenėje krūva“. Frazę kartoti tris kartus.

Užkalbėjimas su būriu paukščių: kai pamatote skrendantį paukščių būrį, sakyti: „Plunksnelių nesuskaičiuoti, pinigėlių nepamesti. Du kart 8 – jau 16. Taip ir dauginsis.“

Naudinga įsidėmėti šiuos patarimus:

Virtuvėje po staltiese visuomet turėtų būti pinigų.

Skolą atiduoti smulkiomis kupiūromis.

Pinigus imti kaire, o atiduoti dešine ranka.

Neskolinti pinigų nusileidus saulei ir sekmadienį bei pirmadienį – gali negrąžinti. Skolintis tik iki vidurdienio, o pirmadieniais apskritai to vengti.

Nedėti ant stalo kepurės ir pirštinių – pinigai pabėgs.

Nesėdėti ant stalo – nuskursite.

Meilei privilioti:

Nukirpti kuokštelį savo ir mylimojo/-osios plaukų, juos surišti į bendrą mazgą. Įdėti į raudoną vokelį ir dedant sakyti: „Norėk manęs sapne ir realybėje taip, kaip aš trokštu tavęs, kaip kviečiu tavo aistrą. Aš negaliu gyventi be tavęs.“.

Sėkmei prišaukti:

Galite rasti savo stebuklingą žodį, suteiksiantį pasitikėjimo savimi ir pritrauksiantį į gyvenimą sėkmę. Uždegti mėlyną žvakę, paimti žodyną ir atsipalaiduoti. Jį užverstą pasukti 7 kartus pagal laikrodžio rodyklę. Užsimerkti ir versti žodyno lapus. Kai pajusite, kad laikas sustoti, uždėti ranką ant vieno puslapio ir per jį vedžioti pirštu pirmyn atgal. Sustojus atsimerkti ir perskaityti žodį, į kurį rodo pirštas. Šis žodis yra jūsų slaptas ginklas, kurį turite naudoti reikiamu momentu. Tiesiog tyliai sau ištarti, kai bus sunku, reiks palaikymo, sėkmės.     

Senovės čigonų ritualas: uždegti žalią žvakę, paimti nenaudojamą raktą ir įsivaizduoti, kad stovite priešais duris, vedančias į norų išsipildymą. Mintyse judate prie jų ir atveriate. Paimti popieriaus lapą ir žaliu rašikliu nupiešti duris, o ant jų užrašyti norą. Raktą ištepti žvakės vašku ir pritvirtinti prie popieriaus su piešiniu. Kai vaškas sustings, užpūsti žvakę. Lauke užkurti nedidelį lauželį ir įmesti į jį popierių su raktu. Tai padarius, sugalvoti norą ir įsivaizduoti, kaip atsiveria durys ir jūs pro jas praeinate. Visata pasirūpins, kad jūsų noras išsipildytų.  

Kiek sėkmei visose gyvenimo srityse svarbus paties žmogaus nusiteikimas ir tikėjimas? Galbūt be jo neveikia ir jokie magiški ritualai?  

Žmogus yra savo likimo kalvis, o būrėjas – tik įrankis, nukreipiantis reikiama linkme ir nurodantis, kokių veiksmų būtina imtis, norint pasiekti trokštamą rezultatą. Žmogaus tikėjimas ir įdėtos pastangos daro tikruosius stebuklus.  

Kokias pagrindines klaidas žmonės daro, kurios atbaido nuo jų turtus, meilę ir sėkmę apskritai?

Pasisekimą meilėje, finansinėje srityje ir apskritai laimę gyvenime baido neigiamos emocijos, ypač pavydas ir pyktis. Norėdamas pasipelnyti kito sąskaita, pakenkti kitam, žmogus pakenkia ir pats sau.

Sakoma, kad kam sekasi meilėje, nesiseka piniginiai reikalai ir atvirkščiai. Ar tai iš tiesų nesuderinami dalykai?

Nepritarčiau nuomonei, kad tam, kam sekasi meilėje, negali sektis finansinėje srityje ir atvirkščiai. Yra sėkmingųjų ratas – tai yra žmonės, kurie sugeba atsirasti tinkamu laiku tinkamoje vietoje ir jiems sekasi viskas. Svarbiausia tikėti savimi ir nebijoti rizikuoti – tai leis gyvenime pasiekti tai, ko trokštate ir suderinti iš pirmo žvilgsnio nesuderinamus dalykus.

Ar galima išmokti sėkmę ir su ja susijusius dalykus prišaukti ne tik į savo, bet ir į kitų žmonių gyvenimus?

Be abejo, to išmokti galima. To ir mokau kursuose. Didžiausia laimė padėti kitiems.

Ko dar mokote žmonės be to kaip būti laimingiems, mylimiems ir gyventi be finansinių rūpesčių?

Organizuojami kursai, kuriuose mokau darbo būrimo rutuliu, per pertraukėles buriame iš kavos tirščių. Populiarūs mokymai burti kortomis – ne tik taro, bet ir M. Lenormand, Symbolono, mitologinės, Milo Manara (meilės reikalams). Būrėjas turi mokėti dirbti ir su svareliu bei virgulėmis.  

Jūratė, 2015 m. vasario 3 d.

KARALIŠKOJI PRANAŠAUTOJŲ GILDIJA

Daugiau informacijos:

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus