visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Ką su Kalėdomis padovanoti broliui ir sesei?

Ką su Kalėdomis padovanoti broliui ir sesei? Ką su Kalėdomis padovanoti broliui ir sesei?

Pigu, UAB

pigu.lt

Planuodami kalėdines dovanas, visuomet ypatingą dėmesį skiriame sprendimams, skirtiems patiems artimiausiems asmenims – šiame sąraše dažniausiai atsiduria ir mūsų broliai bei sesės. Renkant dovanas jiems, pirmiausia reikėtų pradėti nuo jų amžiaus – išskyrėme pagrindines būsimųjų dovanų gavėjų grupes ir aptarėme, pagal ką parinkti jiems labiausiai tinkančias dovanas. Kokias idėjas verta išbandyti?

Vaikai

Pradžiuginti jaunesniuosius broliukus ir sesutes dažniausiai nėra itin sudėtinga – ypač tuomet, jei nuspręsite apžiūrėti žaislų skyrių. Šiuo atveju svarbiausia atkreipti dėmesį į prie jų nurodytą rekomenduojamą amžių: taip būsite tikri, kad dovana jiems bus ne tik aktuali ir įdomi, bet ir pakankamai saugi.

Kalbant apie specifinius pasirinkimus, reikėtų atsižvelgti ir į vaikučių lytį. Mergaites dažniausiai žavi lėlės ir joms skirti aksesuarai bei kvepaliukai ir kosmetikos priemonės, leidžiančios mėgdžioti Jus arba savo mamas. Tuo tarpu berniukus žavi transporto priemonės ir populiarieji LEGO konstruktoriai. Visgi, tam, kad išvengtumėte skubotų sprendimų, šiek tiek pasidomėkite, kas dabar yra mažylių mėgstamiausi herojai: jei drauge parašysite laišką Kalėdų seneliui, labai greitai paaiškės visos jų svajonės.

Paaugliai

Klausimas, kuo nustebinti paauglius, ramybės neduoda kiekvienam su juo susidūrusiam, tad jeigu šiame maištingame laikotarpyje dabar yra Jūsų brolis ar sesė, dovaną reikėtų rinkti pakankamai atsargiai. Geriausia, jeigu pasidomėsite, kokie sprendimai paauglių tarpe šiuo metu yra populiariausi: vargu, ar kuris nors iš jų atsisakytų galingos nešiojamos kolonėlės, naujo planšetinio kompiuterio ar madingiausio išmaniojo telefono.

Paaugles taip pat pradžiugintų ir kokybiška kosmetika, o ieškant kalėdinės dovanos broliui, reikėtų žinoti, jog vaikinukams dažniausiai patinka kompiuteriniai žaidimai ar kompiuterinei technikai skirti priedai. Tačiau nesuklysite, jei iš anksto pasidomėsite jų pomėgiais – kartais paaugliai gali labai nustebinti, tad stereotipinės dovanos tokiais atvejais nebus pats tinkamiausias pasirinkimas. Jei palaikote artimus ryšius, šiuo atveju sunku tikrai nebus.

Suaugę

Sveikinti suaugusį brolį ar sesę iš esmės yra lygiai tas pats, kas dovanos ieškoti geriems savo bičiuliams. Tam galite pasitelkti tiek šmaikščias, tiek ir labai praktiškas dovanų idėjas. Kalbant apie labiausiai pasiteisinančius variantus, moterų tarpe visuomet yra maloniai sutinkami aksesuarai ir įvairios kosmetikos priemonės. Jei turite galimybę, išsiaiškinkite, kokias iš jų dabar naudoja Jūsų sesė – tuomet žinosite, kokia kryptimi reikia pasukti. Tuo tarpu vyrus dažniausiai žavi įvairūs technologiniai išradimai, tačiau jei brolį gerai pažįstate, galite pagalvoti ir apie žavingus aksesuarus. Tiesa, jei brolis arba sesė turi specifinių pomėgių, jų taip pat nereikėtų ignoruoti.

Įvairios kalėdinės dovanos sesei ir broliui Jūsų laukia Kaledos.lt puslapyje.

Pasitelkę šiuos patarimus, daug lengviau nutarsite, kaip šiais metais nustebinti savo sesę ar brolį. Nepamirškite pasirūpinti originaliu įpakavimu – jis labiausiai sužavės jaunesnius giminaičius, tačiau ir vyresnieji puikiai supras, kiek daug pastangų į šią dovaną įdėjote.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus