visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

JOTUL židiniai ir krosnelės iš ketaus KROSNYS IR KROSNELĖS salonuose

JOTUL židiniai ir krosnelės iš ketaus KROSNYS IR KROSNELĖS salonuose JOTUL židiniai ir krosnelės iš ketaus KROSNYS IR KROSNELĖS salonuose

KROSNYS IR KROSNELĖS, UAB

www.krosneles.lt

www.ugnisgyvenimui.lt

„KROSNYS IR KROSNELĖS“ pristato didžiausio ketaus židinių ugniakurų gamintojo JOTUL produkciją.

Jotul - tai  tradicinė Norvegijos kompanija, kuri nuo 1853 metų didžiuojasi aukščiausiais kokybės standartais. Jotul suteikia išskirtinę 10 metų garantiją… savo ketaus gaminių korpusams. Tokiu atveju, jei modelis būtų nuimtas nuo gamybos, Jotul užtikrina - dešimt metų galėsite gauti atsargines detales. Vidinės degimo kameros plokštės tiekiamos mažiausiai dar 10 metų po gamybos nutraukimo. Jotul teikia aukščiausią pirmenybę Jūsų aplinkos apsaugai ne tik gamybos procese, bet ir kasdieniniame šių produktų naudojime. Jei Jūs laikotės standartų bei įpratę reikalauti geresnio – kada nors Jūs pasirinksite Jotul.

Jotul tarptautiniame dizaino konkurse RED DOT laimėjo  apdovanojimą RED DOT 2010 best of the best už krosnelę F 474 !

JOTUL židiniai ir krosnelės iš ketaus KROSNYS IR KROSNELĖS salonuose

JOTUL ŠILUMOS FILOSOFIJA

Dauguma žmonių mano, kad šiluma reiškia tik karštį ir jaukumą, tačiau patirtis mums parodė, kad joje slypi kur kas daugiau. Šilumos yra netgi šešios rūšys: fizinė ir aplinkos šiluma, taip pat šiluma gali būti vizualinė, tenkinanti, ilgalaikė ir ekologiška. Savo šilumos filosofiją, šilumą kiekvienoje smulkmenoje, mes sujungėme su gilias tradicijas turinčiu meistriškumu. Taip mes kuriame ketaus krosneles ir židinius, kurie leidžia pajusti nepakartojamą šilumą. Fizinė šiluma - tai švaraus degimo technologija, išskirtinis šildymo efektyvumas ir pasirinkimas tarp konvekcinės arba radiacinės šilumos. Mes šildymą suprantame ne kaip aukščiausios temperatūros siekį, bet kaip patogiausios temperatūros kūrimą. Jotul krosnyse ir židiniuose įdiegta optimali konvekcinės ir radiacinės šilumos kombinacija. Jotul sukurta švaraus degimo technologija užtikrina visišką atliekų ir dujų, esančių dūmuose, sudegimą. Tai leidžia sunaudoti mažiau kuro, palaikyti orą švarų, o kaminuose kaupiasi mažiau suodžių.

JOTUL židiniai ir krosnelės iš ketaus KROSNYS IR KROSNELĖS salonuose

Tai mažina kaminų užsidegimo riziką. Aplinkos šiluma - tai optimalus ugnies matomumas, kontroliuojamos ramios liepsnos, kontroliuojamas dūmų išsiskyrimas, oru valomas stiklas. Jotul visada tiki liepsnos magiška jėga, todėl sukūrė novatorišką liepsnojimo technologiją, kad pasiektų visų laikų geriausią liepsnojimą. Taip pat Jotul židiniai yra saukonstruoti taip, kad pirkėjas galėtų optimaliai džiaugtis liepsnos vaizdu. Vizualinė šiluma - tai apdovanojimus skinantys dizaineriai, platus ilgaamžių modelių pasirinkimas, įvairūs dydžio variantai, galimybė pasirinkti spalvą ir formą. Jotul bendradarbiauja su pripažintais dizaino centrais tam, kad sukurtume apdovanojimus laimėjusias krosnis ir židinius, kurie atgaivina mados tendencijas, bei išlaiko ilgaamžį grožį dešimtmečiais.

JOTUL židiniai ir krosnelės iš ketaus KROSNYS IR KROSNELĖS salonuose

Kasmetiniai REDDOT laimėjimai - tai geriausias pasiekimas dizaino srityje. Patogi šiluma - tai lengva naudotis, išsaugojimas, nesukeliantis rūpesčių, švarus stiklas ir paviršiai, paprastas įmontavimas ir detalių keitimas. Židinys yra centrinė namų vieta, tai neatsiejama kiekvieno gyvenimo dalis. Dėl šios priežasties židinys turi būti optimaliai funkcionalus. Jotul produktu siekiama užtikrinti visišką patogumą klientui: židinį lengva įmontuoti, lengva naudoti, lengva valyti ir išsaugoti. Gyvenimas ir taip sudėtingas, todėl mes padedame mėgautis jo malonumais. Ilgalaikė šiluma- tai ketaus ilgaamžiškumas, 10 metų garantija, galimybė gauti naujas detales mažiausiai 10 metų, ketaus paveldas nuo 1853- iųjų. Jotul krosnelės turėjimas yra ilgalaikė patirtis.

JOTUL židiniai ir krosnelės iš ketaus KROSNYS IR KROSNELĖS salonuose

Nuo 1853 metų Jotul sukūrė geriausias gamybos technologijas tam, kad savo klientus aprūpintų ilgalaike, nesibaigiančia šiluma. Šiluma, kuria jie gali pasitikėti. Ten kur yra ugnis, saugumas ir patikimumas atgyja. Ketus yra tvirtumo ir ilgaamžiškumo standartas. Nė viena kita kompanija negali žadėti ilgesnio išliekamumo, nes mes esame vieni iš seniausių ketaus krosnių gamintojų. Ekologinė šiluma - tai minimalus dūmų išsiskyrimas, perdirbtos medžiagos ir švarūs degimo produktai. Ketui lydyti naudojame hidroenergiją, kurios poveikis aplinkai išlieka minimalus. Švaraus degimo technologija užtikrina, kad mūsų produktai energiją naudoja optimaliai, o tai mažina išmetamų degimo atliekų kiekį. Tai reiškia, kad „KROSNYS IR KROSNELĖS“ klientai degina malkas savo židiniuose nekenkdami aplinkai.
 

 

JOTUL židiniai ir krosnelės iš ketaus KROSNYS IR KROSNELĖS salonuose


Įmonė „KROSNYS IR KROSNELĖS“ savo veiklą pradėjo 1996 metais. Esame oficialūs atstovai gerai žinomų kompanijų visame pasaulyje, gaminančių tik aukštos kokybės produkciją. Mes Jums galime pasiūlyti danų, norvegų, belgų, italų, vokiečių gamintojų židinius, krosneles, krosnis ir įvairius aksesuarus: malkines, įrankius, kaminų sistemas, pajungimo vamzdžius, plienines ar stiklines grindų plokštes, kitus priedus  židinių, krosnelių ir krosnių naudojimui bei priežiūrai.
 
Per savo veiklos laikotarpį sukaupėme didelę praktinę patirtį, todėl pagrindinis mūsų tikslas – maksimaliai padėti klientams įsirengti namuose židinį, krosnelę ar puošnią krosnį. Šiltas ir nuoširdus kolektyvas suteiks pardavimo - konsultavimo paslaugas, teiks garantinę priežiūrą, sėkmingai išspręs visus Jūsų rūpimus klausimus, pasiūlys aukštos kvalifikacijos sertifikuotus instaliavimo meistrus, architekto – dizainerio konsultacijas, apdailininkus ir kaminų specialistus.

Kiekvienas žmogus, svajojantis apie saugią ir individualią ugnį savo namuose, visada yra laukiamas ir maloniai kviečiamas apsilankyti UAB „KROSNYS IR KROSNELĖS“ salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus