visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Išskirtinio stačiakampio dizaino DURAVIT VERO AIR vonios kambario kolekcija

Išskirtinio stačiakampio dizaino DURAVIT VERO AIR vonios kambario kolekcija Išskirtinio stačiakampio dizaino DURAVIT VERO AIR vonios kambario kolekcija

Semerita, UAB

„Muresta“ pristato naujausią „Vero Air“ vonios kambario kolekciją, kuri papildė „Duravit“ asortimentą. Ši kolekcija išsiskiria stačiakampio dizaino formomis. Joje dera naujausi techniniai pasiekimai su nepamirštamu originaliu dizainu. „Vero Air“ vonios kambario kolekcijoje galima įsigyti elegantiškus praustuvus, vonios baldus, unitazus ir bidė bei patogias ir funkcionalias vonias.

Išskirtinio stačiakampio dizaino DURAVIT VERO AIR vonios kambario kolekcija

„Vero Air“ praustuvai pasižymi aiškia geometrija. Aptakūs paviršiai, maži ir tikslūs išlenkimai, optimizuotos proporcijos ir ploni kraštai sukuria elegancijos ir lengvumo įspūdį. Praustuvai gali būti komplektuojami su „Vero Air“ baldais, kurie idealiai atitinka šios serijos individualumą. Specialiai „Vero Air“ praustuvams užsakomos patobulintos ir preciziškai priderintos „Vero Air“ spintelės. Stilingos chromuotos metalinės kojos puikiai pabrėžia „Vero Air“ keraminių praustuvų proporcijas ir stilių. Aptakių formų kojų aukštis yra reguliuojamas.

Išskirtinio stačiakampio dizaino DURAVIT VERO AIR vonios kambario kolekcija

Geometriškai tiksliu ir tuo pačiu harmoningai apvaliu dizainu pasižymintys „Vero Air“ unitazas ir bidė yra stačiakampio formos, tačiau apačioje stačiakampis apvalėja ir virsta į ovalą. Unitaze integruota naujausia Rimless® technika. Ergonomiškai suprojektuotas unitazo dangtis labai paprastai nuimamas išvalymui. Šios serijos unitazus galima užsakyti su antibakteriniu „HygieneGlaze“ paviršiumi ar su higieninio dušo funkcija sukomplektuotu dangčiu „SensoWash® Slim“.

Išskirtinio stačiakampio dizaino DURAVIT VERO AIR vonios kambario kolekcija

„Vero Air“ vonios, pasižyminčios idealaus stačiakampio forma, yra net kelių versijų: laisvai stovinčios, sieninės ar kampinės. Joms būdingas besiūlis akrilinis uždengimas, pabrėžiantis vonios dizaino harmoniją, ir itin ploni 55 mm vonios kraštai, kurie vonios viduje suteikia daug daugiau erdvės. Visos vonios gali būti užsakomos su šoniniu arba dugniniu vandens pripilimu. Siūlomos versijos su masažine oro sistema, LED apšvietimu ir garso sistema. Vonias galima užsakyti ir su baldiniu uždengimu.

Išskirtinio stačiakampio dizaino DURAVIT VERO AIR vonios kambario kolekcija

„Vero Air“ – tai viskas, ko reikia Jūsų komfortui ir poilsiui.

„Muresta įmonių grupė“ – ženklas, jungiantis salonus, jau daugiau kaip 20 metų Lietuvoje pristatančius ir prekiaujančius žinomiausia ir kokybiškiausia Europos santechninės keramikos, įrangos, keraminių plytelių ir šildymo įrangos gamintojų produkcija. Kiekvienas salonas pasižymi savita ir aiškia koncepcija, erdviomis ir gausiomis ekspozicijomis, naujausiomis, įdomiausiomis santechninės keramikos, įrangos, dekoratyvinių plytelių bei šildymo produktų kolekcijomis. Visuose salonuose dirba profesionalūs konsultantai ir dizaineriai, kurie ne tik suteiks visą reikalingą informaciją, bet ir padės suprojektuoti Jūsų svajonių vonios kambarį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus