visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Išskirtiniai korpusiniai baldai Jūsų namų ir biuro jaukumui

Išskirtiniai korpusiniai baldai Jūsų namų ir biuro jaukumui Išskirtiniai korpusiniai baldai Jūsų namų ir biuro jaukumui

AG Baldai, UAB

www.agbaldai.lt

UAB „AG Baldai“ pagal individualius užsakymus gamina, projektuoja ir montuoja išskirtinius, stilingus ir kokybiškus korpusinius baldus. Įmonėje parduodama įmontuojama buitinė technika, teikiamos laminuotų plokščių pjovimo ir briaunavimo paslaugos. „AG Baldai“ siūlo kokybiškus ir visus kliento poreikius atitinkančius virtuvės, svetainės, vaikų kambario, miegamojo ir biuro baldus. Didžiausias įmonės dėmesys skiriamas klientui, todėl baldai projektuojami, įvertinus kiekvieno užsakovo poreikius ir jo finansines galimybes.

Siūlomų gaminių asortimente įvairūs standartiniai ir nestandartiniai baldai, pertvaros, spintos stumdomomis durimis jaukiems namams ir funkcionalioms biuro bei komercinėms patalpoms. „AG Baldai“ teikia paslaugas nuo A iki Z – konsultuoja, gamina, pristato ir montuojame baldus bei tiekia įmontuojamą buitinę techniką.

Išskirtiniai korpusiniai baldai

Baldų gamybos paslaugos teikiamos nuo 2001-ų metų, o „AG Baldai“ įkurta 2008-aisiais Žemaitijos sostinėje –Telšiuose. Bendrovė gamina ir tiekia baldus visoje Lietuvoje, o nuo 2009-ųjų savo gaminius platina ir Švedijoje. Įmonės klientai Skandinavijoje – statybos kompanijos, kurios žino, kad „AG Baldai“ – patikima ir aukščiausią kokybę užtikrinanti baldų įmonė.

„AG Baldai“ gaminiai atitinka naujausius dizaino ir technologijų reikalavimus Lietuvos ir tarptautiniu mastu. Įmonės atstovai reguliariai vyksta į tarptautines baldų parodas pasisemti naujų idėjų, kurias galėtų įgyvendinti savo projektuose.

Ilgaamžiški baldai iš kokybiškų medžiagų

„AG Baldai“ individualius baldus gamina iš aukštos kokybės medžiagų plokštės ir pagal baldų kokybės bei patvarumo standartus, jas apklijuoja PVC ir ABS briaunomis. Baldų gamybai naudojamos tik patikimų gamintojų, tokių kaip „Blum“, „Thermopal“, „Cleaf“, „Gruppo MAURO Saviola“ „Egger“, „Kronospan“, „Pfleider“, medžiagos, užtikrinančios baldų kokybę ir ilgaamžiškumą.

Išskirtiniai korpusiniai baldai

Medžio masyvas – natūralus ir ekologiškas pasirinkimas

Medžio masyvas – tai natūraliausia bei ekologiškiausia medžiaga baldų pramonėje. „AG Baldai“ baldų gamyboje naudojamos skirtingos medžio rūšys, tokios kaip uosis ir juodalksnis, kurios turi tokias išskirtines savybes kaip patvarumas, lengvas apdirbimas, bei atnaujinimas. Medžio masyvą galima lakuoti bei dažyti ir beicuoti Jūsų pasirinkta spalva.

Išskirtiniai korpusiniai baldai

Patvari ir moderni buitinė technika

Klientų patogumui bei vientisam dizainui užtikrinti, „AG Baldai“ siūlo žymiausių tarptautinių gamintojų integruojamą buitinę techniką. Viryklės, orkaitės, šaldytuvai, skalbimo mašinos ir kita technika bus kokybiškai įmontuota ir suderinta su bendru baldų stiliumi.

Išskirtiniai korpusiniai baldai

„AG Baldai“ užtikrina aukščiausią baldų kokybę, naujausią dizainą bei kainų konkurencingumą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus