visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Išmanieji dažai SMART WALL PAINT – kūrybiškiems sprendimams. Ir bet kuri siena tampa rašymo lenta!

Išmanieji dažai SMART WALL PAINT – kūrybiškiems sprendimams. Ir bet kuri siena tampa rašymo lenta! Išmanieji dažai SMART WALL PAINT – kūrybiškiems sprendimams. Ir bet kuri siena tampa rašymo lenta!

Naujos kartos išmanieji dažai „Smart Wall Paint“ suteikia neribotas kūrybos galimybes kur bebūtumėte – namuose, darbo vietoje, universitete, kavinėje ar net vonios kambaryje. 

Išmanieji dažai SMART WALL PAINT

Moderniai visuomenei reikia inovatyvių sprendimų – ypač verslo srityje. „Smart Wall Paint“ – tai technologija, materializuojanti idėjas ir reprezentuojanti unikalumą, kad kelias link sėkmės būtų įdomus ir sklandus. Tokį išskirtinį interjero sprendimą siūlo statybinėmis apdailos medžiagomis prekiaujanti UAB „Spalvų sala“. Ilgametę patirtį turinti įmonė bendradarbiauja tik su gerai žinomais statybinių medžiagų gamintojais, todėl gali pasiūlyti išskirtinius ir kokybiškus produktus, neribojančius fantazijos ir dizaino sprendimų.

Išmanieji dažai SMART WALL PAINT

Išmaniųjų dažų „Smart Wall Paint“ pranašumai ir pritaikymas

„Smart Wall Paint“ dažai išsiskiria tuo, kad ant jais padengto paviršiaus galima rašyti žymekliu. Visai nesvarbu, ar tai bus siena, ar stalas, durys, stendas, rašymo lenta – paviršių bus galima naudoti kaip įprastą baltą konferencijų lentą.

Išmanieji dažai SMART WALL PAINT

Rašymui ir piešimui skirtas neribotas plotas – puikus sprendimas ofisuose, architektų biuruose, reklamos įmonėse, klasėse, mokyklose ir universitetuose, pasitarimų patalpose, viešbučiuose bei kavinėse, konferencijų centruose, sporto salėse, poilsio patalpose ar namuose. Išmanusis produktas palengvina darbą susirinkimų, mokymų, pristatymų, planavimų, kūrybinių dirbtuvių metu. Šie dažai paklausiausi ten, kur reikia nudažyti itin didelį plotą, pavyzdžiui, 20 m2 sieną, nes įsigyti tokio dydžio lentą ne tik būtų labai brangu, bet ir sudėtinga.

Išmanieji dažai SMART WALL PAINT

Išmanieji dažai puikiai pasitarnauja ir tada, kai architektas nenori gadinti savo dizaino idėjos ir apkrauti jos įvairiais papildomais elementais, tokiais kaip konferencijų lentos. Be to, tokios lentos dažnai atrodo gana senamadiškai ir griozdiškai. Dėka „Smart Wall Paint“ pasirinktos spalvos siena niekur nedings, ji neišsiskirs iš interjero, bet ją bus galima naudoti kaip rašymo lentą. Pagal savo savybes ji bus absoliučiai tokia pati kaip konferencijų lenta ir lengvai naudojama.

Išmanieji dažai SMART WALL PAINT

„Smart Wall Paint“ dažų savybės

„Smart Wall Paint“, kitaip nei dauguma dažų, dengiami tik vienu sluoksniu. Dažymo procesui nereikia jokių ypatingų gebėjimų, dažoma paprastu voleliu. Dažai dengiami ant jau esamų nudažytų arba ant naujai nuglaistytų paviršių. Galima pasirinkti baltos spalvos arba skaidrius dažus, jei ketinama palikti po dažais esančio paviršiaus spalvą. Tiesa, siekiant, kad rezultatas būtų kokybiškas, gamintojo nurodytų dažymo taisyklių reikėtų laikytis. Jei atliekant darbus jų laikomasi, gamintojas suteikia 10 metų garantiją. Beje, yra ir galimybė įrengti paviršių su magnetiniu pagrindu. Tam naudojamas magnetinis glaistas bei magnetiniai dažai „Magnetic Paint“.

Išmanieji dažai SMART WALL PAINT

Kiekvieną dažų „Smart Wall Paint“ komplektą sudaro: dažai, dažymo volelis, maišymo pagaliukas, pirštinės, melamino kempinė žymekliams valyti, naudojimo instrukcija. Atsižvelgiant į kliento poreikius, siūlomi skirtingų dydžių komplektų rinkiniai, kuriais galima padengti atitinkamą paviršiaus plotą. Gamintojas siūlo: 2, 6, 18 ir 34 m² komplektų rinkinius.

Išmanieji dažai SMART WALL PAINT



„Smart Wall Paint“ atitinka visus Europos aplinkos, sveikatos ir saugos reikalavimus, įskaitant LEED standartus.

Išmanieji dažai SMART WALL PAINT

Kodėl verta rinktis „Smart Wall Paint“?

  • Lengva dengti – dažymas nereikalauja ypatingų sugebėjimų, dengiamas paprastai voleliu, vienu sluoksniu.
  • Saugūs aplinkai – „Smart Wall Paint“ LOJ (lakieji organiniai junginiai) yra mažiausias iš galimų – tik 0,1%.
  • Garantija – nudažytam paviršiui gamintojas suteikia net 10 metų garantiją.
  • Kokybė – pagamintas Europoje, intensyviam naudojimui skirtas produktas.

Išmanieji dažai SMART WALL PAINT

UAB „Spalvų sala“ siūlo būti novatoriškiems ir neriboti savo kūrybiškumo.

Išmanieji dažai SMART WALL PAINT

Straipsnis parengtas pagal: structum.lt; Išmanieji dažai kūrybiškiems interjero sprendimams.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus