visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Įrankių, mechanizmų, ekskavatorių krautuvų ir Bobkatų nuoma, statybiniai pastoliai, klojiniai, žemės darbai, smėlio dėžės ir sertifikuotas smėlis – KARŽYGIS

Įrankių, mechanizmų, ekskavatorių krautuvų ir Bobkatų nuoma, statybiniai pastoliai, klojiniai, žemės darbai, smėlio dėžės ir sertifikuotas smėlis – KARŽYGIS Įrankių, mechanizmų, ekskavatorių krautuvų ir Bobkatų nuoma, statybiniai pastoliai, klojiniai, žemės darbai, smėlio dėžės ir sertifikuotas smėlis – KARŽYGIS

KARŽYGIS, UAB

www.karzygis.lt

UAB „Karžygis“ savo veiklą pradėjo 1998 metais Vilniuje. Bendrovės veiklos kryptis plati ir įvairiapusiška, apimanti visus statybos montavimo darbams naudojamus mechanizmus bei įvairius įrankius. Įmonė taip pat siūlo smėlio dėžes bei sertifikuotą smėlį vaikų darželiams ir individualiems asmenims.

„Karžygis“ parduoda įvairią smulkiąją statybos įrangą, kėlimo mechanizmus, betonavimo, šlifavimo, suvirinimo, šildymo, kompresorinę ir hidraulinę įrangą, siurblius, pjovimo įrangą, grunto tankintuvus, gręžimo techniką ir kt.

Taip pat teikia statybinės technikos ir įrankių, sodo įrankių nuomos paslaugas. „Karžygis“ nuomojami įrankiai: elektriniai įrankiai, kopėčios, žirkliniai keltuvai,  kompresoriai ir jų įranga, atskėlimo plaktukai, kaltai elektriniams įrankiams, medžio pjovimo, šlifavimo mašinos, suvirinimo aparatai ir elektriniai kabeliai, grunto tankintuvai, betonavimo įranga, medžio pjūklai, betono – metalo šlifavimo, pjovimo įranga, žoliapjovės ir kt.

„Karžygis“ teikia tralo nuomos paslaugas, nuomoja sunkvežimius, ekskavatorius, Bobcatus, savivarčius bei autobusiukus.

Tralo nuoma

KARŽYGIS

 

KARŽYGIS

KARŽYGIS

KARŽYGIS

KARŽYGIS

Įmonė parduoda arba nuomoja naujus ir panaudotus statybinius modulinius pleištinius pastolius, fasadinius pastolius, surenkamus statybinius bokštelius, surenkamus modulinius bokštelius ant ratų, stovus, horizontalias įstrižaines pamatinius klojinius, perdangos klojinius buitinius namelius.

KARŽYGIS

KARŽYGIS

 

„Karžygis“ parduodamų arba nuomojamų moduliniai pleištinių pastolių universalumas leidžia juos naudoti, esant nelygiam reljefui. Pastoliai yra lengvai įrengiami šalia sudėtingos konstrukcijos pastatų. Jie yra patogūs transportuoti ir sandėliuoti. Iš modulinių pleištinių pastolių gali būti surenkami laikini pastatai, važinėjantys bokšteliai, tribūnos žiūrovams, pakylos, koncertinės scenos.

Bendrovės personalas visada Jums suteiks kvalifikuotas konsultacijas, statybinės įrangos bei montavimo klausimais.

Artėjant žiemai, „Karžygis“ siūlo aktualias fiziniams bei juridiniams asmenims sniego valymo, pakrovimo ir išvežimo paslaugas Vilniuje, Vilniaus raj. su savivarčiais, ekskavatoriais – krautuvais ir Bobcatais. Įmonė valo kelius ir aikšteles; daugiabučių bendrijų kiemus; įmonių kiemus ir aikšteles, sodo bendrijų kelius; privačių namų kiemus; prekybos centrų aikšteles; degalinių aikšteles. Ilgalaikės bendradarbiavimo sutartys sudaromos itin palankiomis sąlygomis. Esant poreikiui, bendrovės komanda gali atlikti valymo darbus dienos arba nakties metu, tiek darbo dienomis tiek savaitgaliais.

KARŽYGIS

„Karžygis“ tvarko bei prižiūri aplinką, atlieka įvairius gerbūvio darbus. Įmonė veža ir parduoda barstymui skirtą druskos mišinį, smėlį, sijotą smėlį, juodžemį, žvyrą, skaldą. Išveža šiukšles, gruntą, metalo laužą, statybų atliekas. Perveža krovinius, tvarko kelius, tiesia vamzdynus, kasa kanalizacijas, drenažą, vandentiekius, elektros linijas, atlieka įvairius žemės gręžimo darbus. Lygina bei paruošia sklypus statybai (pamatams), nuima augalinį sluoksnį, užpila pamatus, kasa griovius, montuoja šulinius.

KARŽYGIS

KARŽYGIS

„Karžygis“ jau daugiau nei 15 metų aptarnauja vaikų darželius. Bendrovė siūlo pilną paslaugų asortimentą: smėlio dėžių gamybą, sertifikuoto smėlio, viršutinio žemės sluoksnio, žvyriuko vežimą pagal poreikį, smėlio dėžių papildymą smėliuku, pasenusio smėlio ir šiukšlių išvežimą, aplinkos tvarkymo darbus, žolytės užsėjimą ir pan. „Karžygis“ tiekiamas smėliukas yra laboratoriškai patikrintas ir sertifikuotas.

Smėlio dėžės, pagal pageidaujamus išmatavimus ir spalvą, gaminamos iš obliuotos arba apvalios spygliuotos medienos su dangčiais ar be jų. Dangtis yra lengvai atverčiamas į patogius sėdėti suoliukus.

KARŽYGIS

KARŽYGIS

KARŽYGIS

KARŽYGIS

KARŽYGIS

KARŽYGIS

KARŽYGIS

KARŽYGIS

KARŽYGIS

KARŽYGIS

Taip pat gamina ir parduoda įvairius medienos gaminius, supynes.

KARŽYGIS

KARŽYGIS

Pagrindiniai UAB „Karžygis“ partneriai: UAB „Veroma“, VŠĮ „Europos parkas“, UAB „Ternita“, UAB „Sanrem“, UAB „Socialinė integracija“, UAB „Kauno keliai“, UAB „Jarneda“, UAB „Clenex“, UAB „Corpus A“, UAB „Druskininkų projektas“, UAB „JM Haus“, UAB „Algrimitas“ ir kt.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus