visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Interneto svetainių kūrimas, priežiūra, administravimas, SEO optimizavimas ir kitos internetinio marketingo paslaugos

Interneto svetainių kūrimas, priežiūra, administravimas, SEO optimizavimas ir kitos internetinio marketingo paslaugos Interneto svetainių kūrimas, priežiūra, administravimas, SEO optimizavimas ir kitos internetinio marketingo paslaugos

Lietuvoje internetu naudojasi daugiau kaip 75 proc. gyventojų, iš kurių 63 proc. naršo mobiliaisiais ir išmaniaisiais telefonais. Net 31 proc. Lietuvos interneto naudotojų pirko ir užsakė prekes bei paslaugas internetu. Per pastarąjį dešimtmetį sparčiai išaugę interneto vartojimo duomenys didėja iki šiol. Potencialūs pirkėjai – tiek privatūs asmenys, tiek įmonių atstovai pirminę informaciją apie prekes ir paslaugas suranda internete, būtent todėl internetas yra efektyviausia reklamos ir informavimo priemonė.

Pagrindinė įmonės UAB „Admonita“ veikla yra marketingo paslaugos, informacijos ir reklamos talpinimas informacinėse interneto svetainėse www.visainfo.lt, www.apstatyba.lt, www.allinfobook.com, įvairūs web sprendimai, tinklalapių kūrimas bei optimizavimas, SEO paslaugos, „Google AdWords“ reklama, socialinių tinklų administravimas, profesionalių straipsnių rašymas, reklaminių klipų kūrimas, fotosesijos, bei kitos reklamos formos internete ir kitose medijos priemonėse. UAB „Visa Info“ darbuotojai nuolat seka internetinės rinkodaros tendencijas. Bendrovės komandą sudaro įvairių sričių specialistai, gebantys įgyvendinti klientų lūkesčius.

UAB „Admonita“ kuria funkcionalias, modernias, pritaikytas visiems įrenginiams, atskleidžiančias įmonės produktų ir paslaugų privalumus interneto svetaines. Nesvarbu, ar tai bus įmonės prisistatymas ar internetinė parduotuvė – „Admonita“ specialistų sukurtas tinklalapis bus „draugiškas“ tiek vartotojui, tiek paieškos sistemoms. Jei tai elektroninė parduotuvė – joje bus lengva nusipirkti, jeigu tai įmonės reprezentacinė svetainė – vartotojas lengvai supras įmonės prekių bei paslaugų privalumus. Klientai yra nuolat konsultuojami, jei reikia – jiems teikiamos svetainės administravimo, tekstų rašymo, bei foto, video ir marketingo paslaugos. Geriausi bendrovės darbų pavyzdžiai – tai www.visainfo.lt ir www.apstatyba.lt projektai, kurie kalba patys už save.

Jei įmonė neturi informacijos apie savo produkciją ar paslaugas, „Admonita“ specialistai gali parašyti profesionalų, atitinkantį visus SEO reikalavimus ir svarbiausia – įdomų potencialiam klientui straipsnį įmonės norima tema.

Bet kuri įmonė, turinti savo internetinę svetainę, yra suinteresuota, kad ji kuo geriau būtų randama paieškos sistemose. Tam neužtenka vien internetinės svetainės sukūrimo. SEO – tai nuolatinis darbas, kuris prasideda nuo tinklalapio pritaikymo paieškos sistemoms, nuolatinio turinio naujinimo bei informacijos su nuorodomis talpinimo į kitus „Google“ paieškos sistemų aukštai vertinamus tinklapius. „Admonita“ specialistai gali atlikti tiek Jūsų svetainės vidinį SEO, t. y. paties tinklalapio optimizaciją, kad jis būtų lengviau „suprantamas“ paieškos sistemoms, tiek išorinę internetinio puslapio SEO optimizaciją kitų tikslinių internetinių puslapių erdvėje, sukuriant kokybiškas nuorodas į kliento tinklalapį.

UAB „Admonita“ gali profesionaliai atnaujinti arba sukurti naują internetinę svetainę arba elektroninę parduotuvę. Jūsų tinklalapis bus greitai veikiantis ir funkcionalus, turintis šiuolaikišką, prisitaikantį prie visų įrenginių dizainą. Jis turės galingą, nuolatos naujinamą turinio valdymo sistemą, kurią patogiu redaktoriumi galėsite administruoti, tvarkyti patys arba patikėti šį darbą „Admonita“ kolektyvui. Jūsų interneto svetainė turės visus vidinio SEO modulius, kurie gerins rezultatus „Google“ paieškoje, taip pat „Admonita“ suteiks visas konsultacijas kaip optimizuoti savo interneto svetainę. Į svetainę bus integruoti visi apsauginiai moduliai, o jos kopija saugoma „Admonita“ serveriuose.

Taigi, reprezentuojanti Jūsų įmonę, atstovaujamas prekes ir teikiamas paslaugas internetinė svetainė turi būti šiuolaikiška, funkcionali, prisitaikanti prie visų įrenginių, modernaus ir originalaus dizaino, bei puikiai randama „Google“ paieškoje. Jei tai elektroninė parduotuvė – joje klientas turi lengvai ir greitai nusipirkti Jūsų siūlomus produktus. Tokią interneto svetainę Jums sukurs UAB „Admonita“ specialistai.

Kilus klausimams – visada skambinkite Mob. 8 639 33 900 arba el.paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Duomenų šaltinis: 2016 m. Europos Sąjungos statistikos tarnybos (EUROSTAT) duomenys; Informacinės visuomenės plėtros 2016 metų apžvalga

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus