Spausdinti šį puslapį

Irimo procesų aktyvatorius nuotekoms natūralių fermetų pagrindu – SEPTONIC

Irimo procesų aktyvatorius nuotekoms natūralių fermetų pagrindu – SEPTONIC Irimo procesų aktyvatorius nuotekoms natūralių fermetų pagrindu – SEPTONIC

VIZGINTOS STATYBA, UAB

www.vizginta.lt

Daugumoje kaimo vietovių, o ir kai kuriuose miestų rajonuose kur neįmanoma naudotis miesto kanalizacijos privalumais tenka įrenginėti vietinius nuotekų valymo įrengimus arba nuotekų rezervuarus iš kurių periodiškai nuotekos išvežamos. Norint kad nuotekų rezervuarai maksimaliai efektyviai veiktų, reikalinga naudoti bakterijas arba fermentus kurie suaktyvintų nuotekų skaidymą, kad kietosios dalelės maksimaliai nusėstų į rezervuaro dugną.

Kodėl reikalingas irimo procesų aktyvatorius nuotekoms SEPTONIC?

Kai nuotekos patenka į rezervuarą, sunkesnės dalelės nusėda ant dugno suformuodamos vadinamą dumblą, o lengvesnės dalelės susikaupia paviršiuje ir suformuoja maurus. Šie maurai sulaiko deguonies ir šviesos veikimą ir sukuria idealią terpę bakterijoms. Šios bakterijos, vadinamos anaerobinėmis, skystina ir verčia dujomis nuosėdas ir maurų sluoksnį. Bakterijos išplinta po nuotekų rezervuarą ir veikia tiek skystoje tiek ir kietų dalelių terpėje.

Kadangi ne visos kietosios nuotekų dalelės yra paverčiamos skysčiu ar dujomis, ant dugno formuojasi dumblas o paviršinis sluoksnis storėja. Po keleto metų abu sluoksniai užima didžiausią rezervuaro dalį. Įtekančioms nuotekoms nuotekų rezervuaras pasidaro per mažas. Kietosios dalys pradeda nebesisluoksniuoti, nuotekos nebeužsilaiko rezervuare ir bakterijos nebespėja jų išskaidyti. Rezultate į aplinką patenka nuotekų tirščiai, nusėda dirvoje, užteršia ją atsiranda nemalonus kvapas.

Kas yra nuotekų irimo procesų aktyvatorius „SEPTONIC“

„SEPTONIC“ – tai naujoviškas kanadietiškas laiko patikrintas produktas naudojamas Kanadoje, JAV, Europoje jau beveik 60 metų. „SEPTONIC“ tirpina maurus, dumblą susiformavusį nuotekų rezervuaruose. Dėka gebėjimo suaktyvinti naudingą bakterijų veikimą organinės nuotekos esančios nuotekose suskystinamos ir išskaidomi baltymai bei angliavandeniai. Šio proceso pasekoje nuotekų rezervuaras pasidaro talpesnis, efektyviau veikiantis.

Irimo procesų aktyvatorius nuotekoms natūralių fermetų pagrindu – SEPTONIC

Kuo irimo procesų aktyvatorius „SEPTONIC“ skiriasi nuo kitų?

Skirtingai nei dauguma kitų panašios paskirties produktų kuriuose yra bakterijos, „SEPTONIC“ pagrindiniai ingradientai yra enzimai paimti iš jaučių ir kiaulių virškinimo sistemos. Vieni enzimai skaido riebalus, kiti krakmolą, kiti proteinus ir t.t.. Šių enzimų kombinacija kartu su kitais „SEPTONIC“ komponentais užtikrina efektyvų ir greitą poveikį. Dėka enzimamų poveikio, labai efektyviai toliau veikia bakterijos kurios yra natūraliai nuotekose. „SEPTONIC“ pagalba ištirpinamos kietosios nuotekų dalelės per keturias savaites.

Produktas yra granulių pavidalo ir labai lengvai gali būti naudojamas bet kokiame nuotekų rezervuare ar sistemoje. Tinkamas naudoti cheminiuose tualetuose, nusėdintuvuose, laivuose ir kempinguose.

Kiekvieną kartą naudojant „SEPTONIC“ atsinaujina 20 miliardų bakterijų, ištirpinamos kietosios dalelės, riebalai, pašalinami kvapai. Šis procesas vyksta visoje kanalizacijos sistemoje o taip pat ir nuotekų rezervuare. Jei rezervuare atsiranda problemos dėl kurių reikalinga išsiurbliuoti ar išvalyti, pakanka panaudoti vieną pakuotę ir problema išsisprendžia. Daugumoje atvejų problema išsisprendžia po pirmo panaudojimo. Panaudojus keturis kartus per keturias savaites, kietųjų teršalų kiekis žymiai sumažinamas.

Esminiai „SEPTONIC“ produkto  privalumai:

  • Enzimai veikia daug efektyviau nei bakterijos, todėl įvairios cheminės medžiagos kaip pavyzdžiui antibakterinės priemonės unitazams, valymo priemonės su chloru ir pan. visiškai neįtakoja „SEPTONIC“ veikimo, naudojant jas buitinėms reikmėms reikalingais kiekiais.
  • „SEPTONIC“ veikimas neįtakojamas kaip dažnai naudojamas rezervuaras. Ilgiau nenaudojant rezervuaro, bakterijos žūsta, o kadangi „SEPTONIC“ sudėtyje nėra bakterijų, jo veikimas nesusilpnėja.
  • „SEPTONIC“ savo sudėtyje neturi jokių ėsdinančių sudėtinių dalių todėl visiškai garantuojama kad niekaip nepakenks santechninei įrangai, nepažeis Jūsų rankų, nedegins, nesukels kaitimo ar dūmų.
  • Tinkamas naudoti kai užsikemša kanalizacijos vamzdžiai vietoje cheminių priemonių. Taukams užkimšus nuotekų sistemą pakanka ištirpinti stiklinėje vieną pakelį „SEPTONIC“, supilti į nubėgimo angą ir palikti per naktį. Per naktį „SEPTONIC“ išskaidys riebalus ir teliks tik nuleisti vandenį. Tai leis išvengti ėsdinančių ir nuotekų sistemą gadinančių priemonių naudojimo. Panaudojus „SEPTONIC“ kanalizacijos vamzdžių pravalymui, jis vėliau nuplaunamas į nuotekų rezervuarą ar nusodintuvą ir ten toliau veikia. Tokiu būdu gaunamas dviguba nauda, išvalomi vamzdžiai ir išvalomas nuotekų rezervuaras.
  • „SEPTONIC“  neteršia aplinkos. Naudojant bakterijas, jos patenka į aplinką ir taip užteršia ją.
  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio