Spausdinti šį puslapį

Amoniakuotos ąžuolo parketlentės – išskirtinai sodri spalva, kuri puoš Jūsų interjerą ilgą laiką

Amoniakuotos ąžuolo parketlentės – ilgaamžė išskirtinai sodri spalva Amoniakuotos ąžuolo parketlentės – ilgaamžė išskirtinai sodri spalva

Ecofloor.lt pristato išskirtinę grindų asortimento naujieną – amoniakuotas ąžuolo parketlentes. Išskirtinumą šiai grindų dangai suteikia parketlenčių apdirbimas, kurio dėka šiomis grindimis ir jų nepavaldžia laikui sodria spalva džiaugsitės ilgam.

Taigi, kas kas įtakoja išskirtines parketlenčių savybes?

Amoniakuotų ąžuolo parketlenčių lamelė apdorojama panaudojant veikliąją medžiagą, reaguojančią su ąžuolo medienoje esančia tanino rūgštimi. Dėl apdirbimo metu įvykusios cheminės reakcijos, pasikeičia ąžuolo medienos spalva. Kuo intensyvesnis apdirbimas, tuo tamsesnę ir sodresnę spalvą galima išgauti. Pastebėtina, kad balanoje tanino rūgšties beveik nėra. Todėl tose medienos vietose spalva tiek nepatamsėja.

Mediena įgauna tamsią spalvą per visą jos storį, o ne tik paviršiuje, kaip alyvuotų ar kitaip tonuotų parketlenčių. Todėl atsiradus mechaniniams įrėžiams, jie išlieka beveik nepastebimi. Tai padeda parketlentėms išlikti estetiškai nepakitusioms net ir po eilės metų eksploatavimo.

Amoniakuotos parketlentės atrodo natūraliai, bet yra ypatingai sodrios spalvos, kas suteikia išskirtinumo bet kokiam interjerui.

Dvisluoksnės amoniakuotos ąžuolo parketlentės

Dvisluoksnių amoniakuotų ąžuolo parketlenčių viršutinį sluoksnį sudaro ąžuolo lamelė, kurios storis yra 3,8 mm. O apatinis sluoksnis iš eglės masyvo. Parketlentes galima kloti „eglutės“, „dvigubos eglutės“ ar kitais raštais. Parketlentės tinkamos montavimui ant šildomų grindų.

Amoniakuotos ąžuolo parketlentės

Ecofloor.lt siūlo itin platų asortimentą ąžuolo masyvo grindlenčių, pasižyminčių idealia geometrija, ilgaamžiškumu ir tvirtumu. Iš plačios  padengimų paletės, tikrai išsirinksite patį tinkamiausią spalvinį variantą savo interjerui. Ecofloor.lt  ekspozicijoje rasite daug tonų iš Šviesios, Klasikinės ir Tamsios kolekcijų. Derinant skirtingus interjero paviršius gelbsti spalvinė vėduoklė ir populiariausių spalvų katalogas.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio