Spausdinti šį puslapį

Įtempiamos lubos – ne visada pigiau yra geriau

Įtempiamos lubos – ne visada pigiau yra geriau Įtempiamos lubos – ne visada pigiau yra geriau

Įtempiamos lubos – itin estetiškas lubų apdailos sprendimas, tapęs populiariu pasirinkimu tikrai ne veltui. Tokios lubos yra  greitai montuojamos, nes paviršiaus nereikia papildomai lyginti ar dažyti. Įrengimo metu beveik nesusidaro nešvarumų ir statybinių šiukšlių. Įtempiamomis lubomis puikiai paslepiami lubų defektai – nelygumai, dėmės ar defektai.

Įsirengus kokybiškas įtempiamas lubas, jos patikimai tarnaus ilgą laiką. Lubos netrūkinės, neišbluks ar kitaip nepakeis savo išvaizdos. Įtempiamos lubos nereikalaus papildomos priežiūros, nes lengvai valomos, neįgeriančios kvapų ir drėgmės. Lubos yra atsparios vandeniui, todėl tai populiarus sprendimas daugiabučiuose, taip pat itin tinkamas sprendimas virtuvės, baseino ar vonios kambaryje. Be to, jos yra nedegios, netraukiančios dulkių ir pagamintos iš ekologiškai švarių, antialergiškų medžiagų.

Įtempiamos lubos

Įtempiamos lubos atrodo stilingai, gražiai ir tvarkingai. Dažniausiai įtempiamos lubos montuojamos klasikinio interjero patalpose, suteikiant joms komforto jausmą ir akcentuojant stilių. Kaip matome, joms būdingas praktiškumas, lengvas montavimas ir pagal kainą prieinamos kiekvienam. Tokios lubos taip pat gali būti naudojamos ne tik gyvenamosiose patalpose, bet ir ofisuose ar lauko patalpose. Kurias lubas geriau pasirinkti matines, satinines, blizgias ar kitas kiekvienas turi nuspręsti pagal savo skonį.

Įtempiamos lubos

Tačiau svarbu pažymėti, kad įtempiamų lubų darbus atliktų kvalifikuoti meistrai, suteikiantys ilgalaikes garantijas. Deja, ne visada jos įrengiamos profesionaliai, naudojant nesaugias medžiagas, pvz.: falsifikuotą plėvelę. UAB „Ertesa“ meistrai, įtempiamų lubų gamybai naudoja plastikinę plėvelę (polivinilchloridą), kurios sudėtyje yra sumažinti toksinų ir degiųjų medžiagų kiekiai, jie atitinka ES ekologiškumo bei saugumo standartus. Tuo tarpu,  plėvelės padirbiniai neatitinka jokių sveikatos ir saugumo standartų, gali sukelti ligų ir pakenkti sveikatai. Kokybiškų plėvelių kainos svyruoja nuo 6 iki 12 Eur/kv. m. O naudojant antrines žaliavas, pridėjus elastiklių ir dažų, padirbinių kainos žemėja net iki 0,5 Eur/kv. m. Maža to, padirbinėtojai klientus mulkina, atsispausdindami sertifikatus, kurių pilnas internetas.

Įtempiamos lubos

Taigi, kai matome skelbimus, kad kokybiškos įtempiamos lubos su darbu kainuoja 13 Eur/kv. m arba vos 9 Eur/kv. m („Įtempiamos lubos nuo 13 Eur!“, „AKCIJA! TIK 9 EUR!“), darosi aišku, kad taip gali dirbti arba labdaros organizacija, arba tie, kurie už nedidelę kainą ir dalelę jūsų sveikatos suteiks namams grožio. Juokingai skamba teiginiai apie įtempiamoms luboms taikomą garantiją – kai kas gali pasiūlyti net 25 metus. O štai pačios gamyklos medžiagai suteikia 10 metų garantiją.

UAB „Ertesa“ savo klientams pataria atidžiai rinktis darbus atliksiančius meistrus. Deja, kaina kartais tampa esminiu kriterijumi, nes yra juntama iškart, o žala sveikatai – tik po kurio laiko. Tačiau svarbu, kad žinotume, ką iš tikrųjų turime virš savo galvų.

Įtempiamos lubos

Taigi, pigiau ne visada yra geriau. Ypač ši taisyklė galioja apdailos darbams bei medžiagoms. Kad nereikėtų mokėti du kartus ar už kelių metų taisyti broko, visada yra verta pasikonsultuoti su meistrais, kurie šį darbą atlieka daugelį metų. UAB „Ertesa“ per ilgus darbo metus užsitarnavo klientų pasitikėjimą ir rekomendacijas. Todėl jei norite pasikonsultuoti ar įsitikinti, kad šis interjero sprendimas yra Jums tinkamas – kreipkitės. Įmonės specialistai visada suteiks nemokamas konsultacijas, padės išsirinkti iš plataus spalvų ir faktūrų spektro, o montavimo darbus atliks greitai, be broko visoje Lietuvoje.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio