Spausdinti šį puslapį

Granito akmens stalviršis Kamado kepsninei – itin praktiškas ir ilgaamžis sprendimas Jūsų lauko virtuvei

Granito akmens stalviršis Kamado kepsninei – itin praktiškas ir ilgaamžis sprendimas Jūsų lauko virtuvei Granito akmens stalviršis Kamado kepsninei – itin praktiškas ir ilgaamžis sprendimas Jūsų lauko virtuvei

SIBRUSTA, UAB

sibrusta.eu

Akmens apdirbimo centro UAB „Sibrusta“ meistrų pagaminti išskirtiniai granitiniai stalviršiai „Kamado“ kepsninių spintelėms – estetiškas, funkcionalus ir ilgaamžis sprendimas. Iš natūralaus akmens pagamintas stalviršis nereikalaus jokios sudėtingos kasdienės priežiūros ir patikimai tarnaus net atšiauriausiose lauko sąlygose. Granito akmens stalviršiai „Kamado“ kepsninėms – tai išskirtinai praktiškas sprendimas, būtent dėl šios savybės klientai vis dažniau vietoje įprasto medinio stalviršio renkasi „Sibrusta“ gaminamus išskirtinius akmeninius virtuvinius stalviršius.

„Sibrusta“ virtuvės stalviršius gamina iš granito plokščių. Iš granito akmens pagamintas stalviršis bus išskirtinai atsparus įbrėžimams, karščiui ir kitam išoriniam mechaniniui poveikiui. Tai lengvai prižiūrimas, vienas iš atspariausių akmenų, nebijantis valymo priemonių rūgščių, karščio ar vandens, gaminys. Gamtoje randama daug natūralaus granito atspalvių, tad asortimente pateikiama įvairiausių atspalvių bei unikalių raštų granito akmens plokščių, iš kurių pagamintas stalviršis suteiks Jūsų lauko virtuvei išskirtinės prabangos.

Granito akmens stalviršis Kamado kepsninei

Granito akmens stalviršio populiarumą lemia jo atsparumas visoms oro sąlygoms. Granito akmens stalviršis puikiai tinka maisto gamybai, nes yra higieniškas ir nesibraižantis gaminys, naudojamas lauke bet kokiu metu laiku. Akmens stalviršis „Kamado“ kepsninei yra puikus pasirinkimas, nes jis nebijo karščio, tad net per neatsargumą iškritusi karšta žarija jam nepakenks.

Granito akmens stalviršis Kamado kepsninei

Stalviršiai iš natūralaus granito akmens yra ilgaamžiai, todėl galėsite džiaugtis nepriekaištinga kokybe daug metų. Įmonės UAB „Sibrusta“ pagamintas stalviršis ir Jūsų pasirinktos granito plokštės papuoš Jūsų lauko virtuvę, o Jūs galėsite atsipalaiduoti ir džiaugtis maisto gaminimo procesu.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio