Spausdinti šį puslapį

Betoniniai tvoros blokeliai – tvirta, stabili ir ilgaamžė aptvėrimo konstrukcija

Betoniniai tvoros blokeliai – tvirta, stabili ir ilgaamžė aptvėrimo konstrukcija Betoniniai tvoros blokeliai – tvirta, stabili ir ilgaamžė aptvėrimo konstrukcija

Visi kaminai, UAB

www.kaminai.com

statysiu.lt

UAB „Visi kaminai“ pristato naujieną – greitai surenkamus ir itin estetiškai atrodančius betoninius blokelius tvorai. Šie dekoratyviniai blokeliai tvorai yra gaminami iš spalvoto betono ir itin tiksliai imituoja natūralų akmenį.

Betoniniai tvoros blokeliai

Skaldyto akmens imitacijos blokeliai ir leidžia įgyvendinti įvairius tvoros sprendimus  – iš jų galima mūryti vientisą tvorą, taip pat tvoros stulpelius, sieneles ar kolonas. Blokeliai tinka su bet kuriomis tvoros sekcijomis. Tvoros sistema dera su kaltomis dalimis arba gali būti užpildyta mediniais, PVC ar kitokiais tarpsniais.

Betoniniai tvoros blokeliai

Betoninių blokelių tvora yra atspari, pritaikyta mūsų klimatui, puikiai deranti prie modernios architektūros.

Betoniniai tvoros blokeliai

Naudojant šiuos spalvoto betono elementus, Jūsų tvora atrodys prabangiai, o blokelių surinkimas bei montavimas bus greitas ir paprastas – be pjovimo ir siūlių apdorojimo darbų.

Betoniniai tvoros blokeliai

Įmonės asortimente plati skaldytą akmenį imituojančių tvoros blokelių spalvų ir paviršių raštų įvairovė įvairiausiems eksterjero sprendimams. Visa produkcija yra sertifikuota ir atitinka ES reikalavimus.

Betoniniai tvoros blokeliai

„Visi kaminai“ tikslas – sukurti Jūsų namams išskirtinį jaukumą, komfortą bei įnešti į Jūsų namus šilumos!

Betoniniai tvoros blokeliai

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio