Spausdinti šį puslapį

Statybiniai blokeliai Panevėžyje – gera kokybė, patraukli kaina, nereikia laukti!

Statybiniai blokeliai Panevėžyje – gera kokybė, patraukli kaina, nereikia laukti! Statybiniai blokeliai Panevėžyje – gera kokybė, patraukli kaina, nereikia laukti!

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Prasidėjus statybų sezonui, Panevėžyje įsikūrusi „Agrova“ turi patrauklių pasiūlymų: įmonė siūlo aukštos kokybės statybinius blokelius. Reikiamą blokelių kiekį galite įsigyti iš karto arba galite užsakyti, kad būtų pristatyti į statybos vietą, o kainos ir kokybės santykis Jus maloniai nustebins!

Baltarusiški akyto betono blokeliai Panevėžyje

„Agrova“ pristato pirmos kategorijos, tvirti ir patikimi, tikslių išmatavimų baltarusiški akyto betono blokeliai, gaminami Europos rinkai. Blokeliai sertifikuoti Vokietijoje.

„Agrova“ parduoda sienų ir pertvarų mūrijimui naudojamus įvairių išmatavimų blokelius: 625x250x100; 625x250x150; 625x250x200; 625x250x300. Siūlomų blokelių tūrio tankis (svoris) siekia 500. Šilumos laidumo koeficientas 0,13 w/mk, o stiprumas gniuždant  > 2,5 n/mm2.

Blokeliams suteikiamos gamintojo garantijos ir kokybės sertifikatai. Priimami išankstiniai akyto betono blokelių užsakymai. Suteikiamos profesionalios konsultacijos. Visas blokelių asortimentas yra vietoje, užsakius nereikia laukti – blokeliai pristatomi į reikiamą vietą su įpakavimu.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio