Spausdinti šį puslapį

Dr. Schutz lauko terasų ir baldų alyva padeda išsaugoti medžio struktūrą ir ilgaamžiškumą

Dr. Schutz lauko terasų ir baldų alyva padeda išsaugoti medžio struktūrą ir ilgaamžiškumą Dr. Schutz lauko terasų ir baldų alyva padeda išsaugoti medžio struktūrą ir ilgaamžiškumą

Šylant orams, vis daugiau laiko praleidžiame savo kieme – terasoje mėgaujamės kepsniais, ilsimės ir džiaugiamės saule. Poilsis teikia dar daugiau teigiamų emocijų, jei teritorija yra sutvarkyta, aplinka apsodinta augalais, o terasa ir lauko baldai prižiūrėti, ypač – jei terasa ir baldai pagaminti iš natūralios medienos. Deja, žiemos sezonas neretai palieka pėdsakų ir nei terasa nei lauko baldai nebeatrodo taip estetiškai, kaip praeitais metais. Kad taip nenutiktų – rekomenduojama naudoti specialias jų apsaugos nuo temperatūrų kaitos, drėgmės, UV spindulių priežiūros priemones.

„Dr. Schutz“ valymo ir priežiūros priemonės medinėms terasų grindims ir lauko baldams

Dr. Schutz lauko terasų ir baldų alyva

Nesvarbu kokia yra terasa – medinė, akmeninė, betoninė ar iš WPC lentų, vasarą ji virsta maloniu prieglobsčiu. Kad terasos grožis nebūtų prarastas dėl aplinkos poveikio, purvo, dėmių, papilkėjimo ar apsamanojimo. „Dr. Schutz“ sukūrė ir daugelį metų tobulino produktus įvairioms lauko grindims ir baldams valyti bei prižiūrėti.  

Mediniai paviršiai atrodo ypatingai dėl savo unikalios struktūros. Naudojant specialią „Dr. Schutz“ alyvą išsaugosite žavią ir natūralią medienos išvaizdą, kuriai gali pakenkti nepalankios oro sąlygos, dėvėjimasis. Alyva patikimai impregnuoja visus medinius paviršius, puikiai įsigeria, leidžia medžio poroms „kvėpuoti“, pabrėžia natūralų medžio grožį bei struktūrą.  

„Terrace Oil“ bespalvė alyva išryškina natūralų medžio grožį. Tinka ne tik terasos grindims bet ir visiems lauko baldams bei kitiems lauko mediniams paviršiams. Jei norite, kad paviršius būtų ne tik apsaugotas, bet ir neslidus, rinkitės „Bangkirai Oil“ alyvą, atitinkančią saugių grindų standartą (slidumo klasė R10)

Terasų atnaujinimo priemonė „Outdoor Wood Refresher“ efektyviai panaikina papilkėjimą, atnaujina ir paryškina natūralią medžio spalvą.

„Dr. Schutz“ vandens pagrindo speciali emulsija, skirta medinėms ir WPC terasoms, suteiks apaugą nuo UV spindulių ir chemikalų. Periodiškai dengiama po alyvavimo, prailgins puikią grindų išvaizdą ir padidins alyvavimo intervalus. Priemonę itin lengva naudoti, ja galima padengti ir neapdorotą medieną, t.y., nepadengtą alyva. Galite rinktis dviejų rūšių apsaugines priemones „Easy care for WPC Terraces“ medinėms ir WPC terasų grindims arba „Easy care for Bangkirai & dark terrace woods“ apsauginę priemonę su pigmentu tamsiai medienai.

Užtikrintai pašalinsite įsisenėjusius nešvarumus ir atstatysite aplinkos poveikio padarytą žalą, naudodami intensyvią valymo priemonę lauko grindims – „Intensive Cleaner for wood, WPC and stone, for outdoor use“. Šis intensyvus valiklis per trumpą įsigėrimo laiką pašalina net ir labiausiai įsigėrusias dėmes iš akmens, WPC  ir medžio.

UAB „Ostas“ Lietuvos rinkai „Dr. Schutz“ produktus tiekia nuo 2008 metų. Tai itin aukštos kokybės priemonės, kurių asortimentas labai platus, priemonės skirtos įvairių rūšių grindims valyti bei prižiūrėti.

Taigi, ruošiantis šiam sezonui, nepamirškite ir savo terasos bei lauko baldų. Reguliariai atnaujinant ir impregnuojant baldus bei terasas specialiomis priemonėmis, išlaikysite jų ilgaamžiškumą. Pasirinkus „Dr. Schutz“ alyvą terasų ar lauko baldų priežiūrai, išsaugosite žavią ir natūralią medienos išvaizdą, o naudoti alyvą bus itin paprasta.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio