Spausdinti šį puslapį

Genėtuvas Stihl GTA 26 – universalus ir kompaktiškas akumuliatorinis įrankis darbui sode su mediena

Genėtuvas Stihl GTA 26 – universalus ir kompaktiškas akumuliatorinis įrankis darbui sode su mediena Genėtuvas Stihl GTA 26 – universalus ir kompaktiškas akumuliatorinis įrankis darbui sode su mediena

D.TREIGIENĖS ĮMONĖ

D.Treigienės įmonė įsikūrusi Druskininkuose, kartu su sodininkais pasiruošė pavasario sezonui ir papildė parduotuvės asortimentą naujuoju „Stihl GTA 26“ akumuliatoriniu genėtuvu. Su šiuo nepaprastai universaliu ir kompaktišku įrankiu sodo projektai bus įgyvendinti be jokio vargo.

Genėtuvas Stihl GTA 26

Supažindiname su akumuliatorinio genėtuvo „Stihl GTA 26“ privalumais:

  • „Stihl GTA 26“ – universalus akumuliatorinis genėtuvas, skirtas medžiams ir krūmams genėti, žaliosioms atliekoms pjauti ar statybos darbams iš medžio.
  • Su 1/4 colio „PM3“ pjovimo grandine, skirta našiam ir galingam pjovimui.
  • Ergonomiška, neslidi valdymo rankena.
  • Grandinės keitimas be įrankių, lankstus apsauginis gaubtas saugiam darbui, su įkrovos būsenos indikatoriumi.

 

Genėtuvas Stihl GTA 26

Akumuliatorinio genėtuvo „Stihl GTA 26“ standartinė įranga:

Genėtuvas Stihl GTA 26

  • Efektyvi pjovimo grandinė. Tvirta „Stihl Picco Micro 3“ pjovimo grandinė ir didelis 8 m/s grandinės greitis garantuoja greitą darbo eigą ir švarų pjūvį.
  • LED įkrovimo lygio indikatorius. Dėka lengvai įskaitomo šviesos diodo įkrovimo būsenos ekrano, vartotojas visuomet informuojamas apie likusią akumuliatoriaus talpą paspaudus mygtuką.
  • Grandinės keitimas be įrankių. Naudojant šį modelį, grandinę galima pakeisti be įrankių. Be to, jame yra beįrankis grandinės įtempimas.
  • Lankstus apsauginis dangtelis. Saugumo sumetimais grandinė yra uždengta apsauginiu dangteliu, kurį galima atlenkti 90° kampu.
  • Papildomai įsigyjama įranga. Ličio jonų akumuliatorius ir įkroviklis – lengva ir galinga 10,8 V baterija „AS 2“ užtikrina ilgą veikimo laiką ir maksimalų našumą. Įkroviklis yra komplekte.

Genėtuvas Stihl GTA 26

„Stihl“ akumuliatoriniai įrenginiai

Nuo pat veiklos pradžios „Stihl“ produktų gamyboje naudojamos naujausios technologijos ir novatoriškos idėjos. Bėgant metams, D.Treigienės įmonės klientai vis labiau džiaugiasi lauko erdvėmis, o „Stihl“ aistros kokybei bei teikiamoms paslaugoms nepaveikia nei laikas, nei naujausios technologijos.

„Stihl“ siūlo kiekvieno poreikiams tinkančius akumuliatorinius įrenginius – tiek privačių naudotojų, tiek profesionaliai dirbančių. „Stihl“ akumuliatorių „AK“ sistemai priklauso keturi galingi įrenginiai ir du akumuliatoriai, kas yra optimalus sprendimas sodų ir namų savininkams.

„Stihl“ akumuliatorių „AP“ sistema itin pamėgta profesionalų, kurie asortimente ras ypač aukštos kokybės įvairių techninių charakteristikų įrenginius gyvatvorių kirpimui, vejos bei vejos pakraščių pjovimui, lapų nupūtimui, takų šlavimui ar medienos pjovimui. Be to, tos pačios gaminių linijos įrenginiams tinka visi akumuliatoriai.

D.Treigienės parduotuvėje galite įsigysite bet kurį norimą „Stihl“ gaminį – nuo grandininių pjūklų iki gyvatvorių žirklių ir žoliapjovių. Bendrovė atlieka garantinį ir pogarantinį aptarnavimą. Įmonė vykdo asmeninį prekių pristatymą, kurio metu įranga pristatoma į reikiamą vietą, o kompetetingi darbuotojai apmoko kaip dirbti su įsigyta technika.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio