Spausdinti šį puslapį

Lietuvos masažuotojų čempionatas 2021 m. inovatyviuoju formatu – Kurkime masažą kartu!

Lietuvos masažuotojų čempionatas 2021 m. inovatyviuoju formatu – Kurkime masažą kartu! Lietuvos masažuotojų čempionatas 2021 m. inovatyviuoju formatu – Kurkime masažą kartu!

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

„Bet kuri neįprasta situacija kartais gali tapti varikliu tikrai globaliems pokyčiams. Pastaruoju metu visų mūsų bendras uždavinys – išmokti gyventi šiomis sudėtingomis sąlygomis. Pasaulis keičiasi, keičiamės ir mes. Tačiau, jei ramiai pažvelgtume į situaciją, suprastume, jog be pandemijos, krizės ar nuolatinių baimių gamta kiekvienam iš mūsų siūlo begales naujų galimybių !“ – čempionato organizatorė Galina Vaicukevič.

Čempionato organizatorius Borisas Tajupovas kviečia visus masažo specialistus kviečia dalyvauti inovatyviame „Lietuvos masažuotojų čempionate 2021“. Į čempionatą nuotolines dalyvavimo paraiškas galite pateikti iš bet kurios Lietuvos vietos. Dalyvavimas čempionate visuomet skatina specialistų meistriškumo augimą. Tai puikus būdas klientui priminti apie save, įrodyti, kad nestovite vietoje ir tobulėjate. Taip pat tai ir galimybė išgirsti kompetentingų teisėjų techninius vertinimus. Tai lenktyniavimo džiaugsmas, bendravimas su specialistais, kolegomis iš skirtingų šalies kampelių. Nepraleiskite savo šanso, daugelis pasiilgo mūsų aktyvumo!

Lietuvos masažuotojų čempionatas 2021 m. inovatyviuoju formatu

Išskirtinis šio inovatyvaus „Lietuvos masažuotojų čempionato 2021“ pranašumas – distancinis (virtualus) dalyvavimo būdas:

  • Ekonomija ir taupumas. Jūs nepatirsite finansinių kelionės, pragyvenimo ar maitinimosi išlaidų. Nebus problemų ir dėl ilgalaikio atitrūkimo nuo darbo vietos, nuo namų ar šeimos.
  • Teigiamos emocijos ir minimalus stresas. Jūs nepatirsite kelionės rūpesčių, streso ar baimės, atsidūrę naujoje vietoje ar akivaizdžiai stebėdami savo pasirodymo aptarimus bei vertinimus. Atsiųsta video medžiaga bus prieinama daugeliui tik tuomet, jei dalyvis su tuo sutinka. Praktika rodo, jog įprastai vykstančiuose konkursuose daugelį klaidų dalyviai padaro dėl bereikalingo jaudinimosi (idealus variantas intravertams).
  • Reali galimybė tinkamai pasiruošti būsimam pasirodymui. Neakivaizdiniu būdu įmanoma pasitikrinti arbitrams parengtą vaizdo medžiagą bei išrinkti geriausiai pasisekusį variantą, kuris nufilmuotas įprastoje, idealiai pritaikytoje aplinkoje, pademonstruojant save tokius, kokiais Jus mato ir Jūsų klientai.
  • Maksimalus dėmesys kiekvienam dalyviui. Vertinant dalyvių pasirodymus, tikslingai pateikiami arbitrų komentarai, kuriuose skiriama daug dėmesio kiekvienam, akcentuojant jo stipriąsias puses bei nurodant padarytas klaidas.
  • Kiekvienam dalyviui – rėmėjų dovanos. Vis gi reikia turėti daug vidinės drąsos ir optimizmo, kad ryžtumeisi dalyvauti visiškai naujame formate. Todėl toks iššūkis vienareikšmiškai turi būti tinkamai įvertintas paskatinimo dovanomis. Prizais ir dalyvio diplomais bus apdovanoti visi dalyviai. Kiekvienas dalyvis turės galimybę savo pateiktame pristatyme naudoti tiek rėmėjų, tiek savo darbdavio logotipą.
  • Reklama. Nugalėtojų laukia ne tik šlovė ar išgarsėjimas, bet ir realios galimybės plačiai paskelbti apie savo gebėjimus ir veiklą savo partnerių institucijos.

Savo meistriškumą pademonstruokite kitaip – inovatyviuoju būdu!

Lietuvos masažuotojų čempionato nominacijos:

  • Klasikinis masažas 30 min (jaunas specialistas).
  • Veido masažas 30 min.
  • Laisvasis meistriškumas (taikant kitas, nenurodytas masažavimo technikas).

Siųskite VIDEO iki 2021 m. kovo 22 d.

Jūsų kuratorius, kuris suderins visus būtinus organizacinius klausimus: Galina Vaicukevič, tel. 8 655 81 516, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Lietuvos masažuotojų čempionatas 2021 m. inovatyviuoju formatu

Linkime jums, jūsų artimiesiems ir jūsų pacientams geros sveikatos!

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio