Spausdinti šį puslapį

Šampūnai ir kaukės šunims Doggy pet – blizgančiam Jūsų augintinio kailiukui

Šampūnai ir kaukės šunims Doggy pet – blizgančiam Jūsų augintinio kailiukui Šampūnai ir kaukės šunims Doggy pet – blizgančiam Jūsų augintinio kailiukui

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Sveikam ir blizgančiam šunų bei kačių kailiukui „Agrova“ zooprekių parduotuvėse Panevėžyje bei internetinėje parduotuvėje agrova.lt pristatomas platus aukštos kokybės „Doggy pet“ higienos priemonių asortimentas.

„Doggy pet“ šampūnus galite rinktis pagal šuns kailio tipą, pavyzdžiui, specialiai ilgaplaukiams ar baltiems šunims, taip pat pagal odos būklę – hipoalerginius, sukurtus jautriam kailiui ir odai, taip pat, antiparazitinius, ne tik gerinančius plaukų išvaizdą, bet ir apsaugančius nuo išorinių parazitų. O kad augintinio kailis būtų lyg šilkinis – išmėginkite kaukę – balzamą. „Doggy pet“ šampūnai parduodami patogiose 500 ml pakuotėse, jie  yra patogiai naudojami, malonaus aromato, sudėtyje nėra alergenų.

Šampūnai ir kaukės šunims Doggy pet

„Doggy pet“ šampūnas mažiems šuniukams

Itin švelnus, malonaus aromato, specialiai pagamintas šuniukams ir šunims su jautria, dirgia oda šampūnas.

Šampūnai ir kaukės šunims Doggy pet

„Doggy pet“ šampūnas baltam kailiui

Šampūno pagrindinis tikslas balinti, šviesinti tamsesnias kailio sritis, suvienodinti kailio spalvą. Suteikia kailiui švelnumo, žvilgumo ir apimties. Šampūno sudėtyje nėra alergenų.

Šampūnai ir kaukės šunims Doggy pet

„Doggy pet“ šampūnas jorkšyrams

Sudėtyje esantis saldžiųjų migdolų aliejus minkština ir drėkina augintinio kailį, suteikia jam blizgesio bei žvilgesio.

Šampūnai ir kaukės šunims Doggy pet

„Doggy pet“ šampūnas jautriai odai

Malonaus kvapo šampūnas tinkamas kasdieniniam naudojimui. Nėra alergenų. Sudėtyje esantis alijošius Aloe Vera yra natūralus odos regeneratorius, kuris maitina ir apsaugo jautrią augintinio odą.

Šampūnai ir kaukės šunims Doggy pet

„Doggy pet“ antiparazitinis šampūnas

„Doggy pet“ antiparazitinis šampūnas yra patikrintas veterinarų. Šampūne esantys komponentai, tokie kaip geraniolis apsaugo nuo išorinių parazitų ir gerina plaukų išvaizdą. Šampūno poveikis trunka kelias dienas. Efektyvi kova su išoriniais šuns kailio parazitais!

Šampūnai ir kaukės šunims Doggy pet

„Doggy pet“ šampūnas „N0 5 Gold“

„N0 5 Gold“ yra veterinarų patikrintas šampūnas, tinkantis visų tipų kailiams. Šampūnas švelniai išplauna kailiuką, suteikia glotnumą, blizgesį ir malonų kvapą, kuris išlieka iki 2 savaičių.

Šampūnai ir kaukės šunims Doggy pet

„Mascarilla“ kaukė – balzamas šunims ir katėms

Kaukė – balzamas išskaido kailį ir suteikia jam blizgesio bei šilkinio švelnumo. Apsaugo nuo mazgų susidarymo. Kaukės nereikia skalauti. Balzamas maitina kailį, stiprina tekstūrą ir skatina augimą.

Pasirūpinkite savo augintiniu, kad prie šventinio dubenėlio Jūsų keturkojis būtų švarus ir blizgančiu kailiuku!

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio