Spausdinti šį puslapį

Natūralios mėsos skanėstai bei džiovinti kramtalai šunims ir katėms – sveika ir labai skanu!

Natūralios mėsos skanėstai bei džiovinti kramtalai šunims ir katėms – sveika ir labai skanu! Natūralios mėsos skanėstai bei džiovinti kramtalai šunims ir katėms – sveika ir labai skanu!

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Zooprekių „Agrova“ parduotuvių Panevėžyje ir internetinės parduotuvės agrova.lt asortimente – viskas, ko reikia Jūsų augintiniui: nuo natūralių skanėstų, aukščiausios kokybės maisto iki minkščiausio guolio ar išskirtinio aksesuaro.

Artėja Kalėdos – puikus metas pradžiuginti savo mažuosius pūkuotus šeimos narius ir po eglute padėti natūralių mėsyčių – skanėstų. Toks radinys bus puiki staigmena Jūsų augintiniui!

Itin svarbu, kad skanėstai šunims ir katėms būtų pagaminti iš natūralių medžiagų, kaip odelės, sausgyslės, kokybiška mėsa ir pan., būtent tokie ir siūlomi „Agrova“ zooprekių fizinėse bei agrova.lt interneto parduotuvėse.

Skanėstus ir kramtalus galima naudoti dresuojant, kaip paskatą už gerą elgesį. Taip pat skanėstus galima naudoti siekiant sustiprinti augintinio organizmą, iš natūralių užkandžių augintinis gauna vitaminų ir mineralų. Taip pat būna skanėstų, skirtų mažiems ir jauniems šunims, kurie mėgsta graužti viską iš eilės. Tokiu būdu šuniukas bus užimtas ir galės ilgai kramtyti savo skanėstą.

Natūralios mėsos skanėstai bei džiovinti kramtalai šunims ir katėms

Natūraliai džiovinti galvijų ar kiaulių produktai – skanėstai bei kramtalai šunims.

Visiškai natūralūs ir labai lengvai virškinami, be glitimo ir be cukraus natūraliai džiovinti skanėstai iš mėsos. Kramtant padeda valyti dantis ir masažuoti dantenas. Puikus pasirinkimas visų veislių šunims: džiovintos vištų kojos, kalakuto kojos, džiovinti jaučio skrandžiai, džiovintos jautienos kepenys, džiovinti jaučio peniai, pjaustyta trachėja, džiovintos stemplės, jaučio kojos, jaučio ausys, veršiuko ausys, natūraliai džiovinti jaučio snukiai, džiovintos kiaulių ausys, džiovinti kiaulių ausų viduriukai, džiovintos kiaulių uodegos, džiovintos kiaulių knyslės, džiovinti plaučiai, džiovintos žarnos, kiaulių kojos, kiaulienos kaulai ir kiti džiovinti skanukai.

Natatūralios mėsos skanukai šunims ir katėms

Lengvai sukramtomi kąsneliai Jūsų augintiniui: vištienos taleriai, kalcio lazdelės su vištiena, kalcio kauliukai apvynioti vištiena, kalcio kauliukai su antiena, vištiena, lazdelės su vištiena ir ryžiais, jautienos juostelės, antienos krūtinėlės, lazdelės apsuktos antiena, vištiena, sausgyslinės lazdelės, ėrienos lazdelės, vištienos ir žuvies suši, sumuštinukai su vištiena, plėšytos antienos krūtinėlės, triušienos juostelės, vištienos gabaliukai, vištiena įdarytos triušio ausys, antiena įdarytos triušio ausys, sausgysliniai kaulai ir kiti skanėstai.

Natūrali mėsytė tikrai patiks ir katėms. „Agrova“ siūlo itin populiarius ir augintinių mėgstamus natūralios vištienos arba vištienos su ryžiais gabaliukus.

Palepinkite savo augintinį natūralios mėsos skanėstais bei natūraliais džiovintais kramtalais, Jūsų augintinis per šias šventes bus tikrai laimingas!

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio