Spausdinti šį puslapį

Lengvųjų automobilių ir mikroautobusų remontas EDLER autoservise Vilniuje

Lengvųjų automobilių ir mikroautobusų remontas EDLER autoservise Vilniuje Lengvųjų automobilių ir mikroautobusų remontas EDLER autoservise Vilniuje

EDLER, UAB

www.edler.lt

Moderniame „EDLER“ automobilių servise dirbantys meistrai profesionaliai remontuoja įvairias automobilines markes. „EDLER“ pagrindinis darbo principas – tiksliai nustatyti gedimą (gedimo priežastį) ir tik tada imtis priemonių jį pašalinti. Taip išvengiama nereikalinių remonto darbų ir sutaupomas laikas bei kliento finansai.

„EDLER“ neapsiriboja vien lengvųjų automobilių ir mikroautobusų remontu siūlo itin platų originalių ir neoriginalių detalių asortimentą. Nuo pat veiklos pradžios, įmonės tikslas pasiūlyti plačiausią automobilių dalių ir aksesuarų asortimentą ir palankias kainas.

Lengvųjų automobilių ir mikroautobusų remontas EDLER autoservise Vilniuje

„EDLER“ siūlo didelį originalių detalių, įvairių prekės ženklų spektrą: Toyota, Lexus, Mersedes Benz, BMW, Mini, BMW-MOTO, Volkswagen, Ford, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, VAG-zubehör VOTEX, Seat, Skoda, Kia, Porsche, Mitsubishi, Honda. Bendrovė puikiai suderino sandėliavimo, logistikos, informacijos ir techninius išteklius, kurie leistų laiku pristatyti visas būtinas dalis automobilių priežiūrai ir remontui.

Lengvųjų automobilių ir mikroautobusų remontas EDLER autoservise Vilniuje


Trečiojo autoserviso atidarymo proga, itin palankiomis sąlygomis, „EDLER“ siūlo pasinaudoti patogia ir operatyvia automobilio techninės būklės įvertinimo paslauga, kurios metu, serviso meistrai:

  • Atliks technine apžiūrą ir informuos apie gedimus.
  • Darbus, jų atlikimo terminą bei kainą suderins asmeniškai su Jumis.
  • Automobilio remonto eigos procese operatyviai komunikuos.
  • Pateiks visų atliktų darbų ataskaitą.

„EDLER“ specializuosi lengvųjų automobilių ir mikroautobusų remonte. Įmonės autoservisuose dirba tik kvalifikuoti darbuotojai, moderni įranga atitinka visus aukščiausius reikalavimus. Sukaupta patirtis nuo 2012 metų ir profesianalus kolektyvas visada suteiks kompetetingą aptarnavimą, greitą ir tikslų užsakymų vykdymą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio