Spausdinti šį puslapį

Veido jauninimo procedūra Lymphobiony L300 aparatu – odos jaunystei, stangrumui ir skaistumui

Veido jauninimo procedūra Lymphobiony L300 aparatu – odos jaunystei, stangrumui ir skaistumui Veido jauninimo procedūra Lymphobiony L300 aparatu – odos jaunystei, stangrumui ir skaistumui

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Ruduo – puikus metas veido odos puoselėjimo procedūroms. Ypač, kuomet, „Masažo namai“ kviečia save palepinti už ypatingą kainą. Masažo klinikos siūloma veido jauninimo procedūra „Lymphobiony L300“ aparatu suteiks Jūsų odai jaunatviškumo, stangrumo ir skaistumo.

Lymphobiony metodas, naudojant aparatą „Lymphobiony L300“ su specialiai pritaikytais produktais, tokiais kaip alijošius, organinis silicis ir vitaminas C, leidžia stimuliuoti ląstelių metabolizmą, pašalinti toksinus, skatinti regeneraciją ir ląstelių hidrataciją, audinių aprūpinimą deguonimi, šalinti senstant atsirandančias dėmes, mažinti aknę, komedonus, išlyginti sustorėjusias odos vietas, nelygumus, įdubimus bei raukšles.

Veido odos jauninimo procedūra susideda iš 4 etapų:

  1. Detoksikacija. Detoksikacijos metus pašalinami toksinai ir mirusios ląstelės, pagerinamas maisto medžiagų pristatymas ląstelėms, sumažinami maišeliai ir patinimai po akimis, pašalinami spuogeliai.
  2. Ultragarsas. Ultragarso metu išlaisvinamos poodinės struktūros, aktyvinamos giliųjų sluoksnių ląstelės ir atliekamas giluminis odos valymas.
  3. Tonizavimas. Tonizavimo metu žemo dažnio biosrovės tonizuoja giliąsias ląsteles ir užtikrina stangrią odą, sumažina gilias raukšles, patempia veido kontūrus, sumažina dvigubą smakrą, pakelia lūpų kampučius.
  4. Lazeris. Lazerio spindulys teigiamai veikia raginį odos sluoksnį, stimuoliuoja kolageno gamybą ir turi didelę įtaką odos būklei. Fiksuoja atliktos procedūros rezultatą.

Veido odos jauninimo procedūra Lymphobiony metodu yra maloni ir neskausminga, o rezultatas gali prilygti plastinei chirurgijai. Ilgalaikiam poveikiui užtikrinti rekomenduojamos 6 – 8 procedūros. Labai veiksminga yra ir vienkartinė procedūra, atlikta prieš šventę.

Lymphobiony metodas leidžia:

  • Stimuliuoti ląstelių metabolizmą, pašalinti toksinus, skatinti regeneraciją ir ląstelių hidrataciją, audinių aprūpinimą deguonimi ir jų apsauga.
  • Patekti į odą Lymphobiony naudojamoms medžiagoms.
  • Šalinti senstant atsirandančioms dėmes.
  • Mažinti jaunatvinius odos požeidimus (aknę, dėmes, kamedonus ir kt.)
  • Išlyginti sustorėjusias odos vietas, nelygumus, įdubimus, raukšles.

Kiekviena moteris nusipelno gražios ir jaunos odos!

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio