Spausdinti šį puslapį

BOLIX antibakteriniai vidaus dažai su sidabro jonais – itin atsparūs bakterijų atsiradimui bei jų vystymuisi

BOLIX antibakteriniai vidaus dažai su sidabro jonais – itin atsparūs bakterijų atsiradimui bei jų vystymuisi BOLIX antibakteriniai vidaus dažai su sidabro jonais – itin atsparūs bakterijų atsiradimui bei jų vystymuisi

Sidabras pasižymi dezinfekuojančiu poveikiu, kurį sėkmingai panaudojo dažų gamintojas „BOLIX“. Paviršių apsauga nuo bakterijų ir pelėsio šiandien dienai yra itin aktuali tiek visuomeninėse, komercinėse įstaigose tiek namų aplinkoje.

UAB „Konstruktorius“ asortimentą papildė „BOLIX ProCare Ag+ Matt“ vidaus matiniai latekso dažai su sidabro jonais, efektyviai kovojančiais su bakterijomis ir pelėsiu. Antibakteriniai dažai sukurti sanitarinių, drėgnų patalpų ir tų erdvių, kuriose intensyvus judėjimas, sienų ir lubų dažymui. Šiuos dažus renkasi ligoninės, klinikos, laboratorijos, gydytojų kabinetai, švietimo įstaigos ir vaikų darželiai, maisto prekybos ir gamybos vietos, viešbučiai, maitinimo įstaigos. Taip pat dažai yra tinkami ir namų aplinkai – vaikų kambariams, virtuvei ar drėgnoms patalpoms. Visur, kur svarbu užkirsti kelią mikrobų bei pelėsio atsiradimui ir jų vystymuisi.

„BOLIX ProCare Ag+ Matt“ dažams būdingas baktericidinis ir fungicidinis poveikis, jie apsaugo sienas ir lubas nuo pelėsio susidarymo. Dažai sudaro plėvelę, atsparesnę daugumai plovimo ir dezinfekavimo priemonių. Dažai yra atsparūs trynimui drėgna šluoste bei valymui, dažų sluoksnyje ne taip greitai atsiranda įtrūkių

„BOLIX“ vidaus matinių latekso dažų su sidabro jonais „ProCare Ag+ Matt“ panaudojimas

 Dažai skirti dažyti gydymo įstaigų, laboratorijų, ugdymo įstaigų, maisto prekybos, viešbučių ir kitų patalpų sienas ir lubas. Dažais taip pat gali būti dengiamos intensyviai naudojamos patalpos: koridoriai, gyvenamosios patalpos, virtuvės bei vonios. Jais irgi galima dažyti gipso, cemento, cemento-gipso ir gipso tinko paviršius, gipso kartono plokštes bei betoninius pagrindus, popieriaus ir stiklo pluošto tapetus. Dažais galima dažyti nedidelius akmens, plytų, medžio bei medžio pluošto dirbinių fragmentus..

Antibakterinių „BOLIX ProCare Ag+ Matt“ dažų savybės

  • Dažai, dėl juose esančių sidabro jonų, yra labai atsparūs bakterijų atsiradimui bei jų vystymuisi – tai patvirtino nepriklausomų užsienio laboratorijų bandymai.
  • Dažai patys sunaikina mikrobus.
  • Puikus paviršių dengiamumas atitinka 1 klasės reikalavimus.
  • Atsparumas šlapiam trynimui atitinka 1 klasės reikalavimus.
  • Dažai tiksotropiniai – nelaša, lengva jais naudotis.
  • Vieno dažų litro pakanka nudažyti net iki 14 m2 paviršiaus plotui.
  • Ilgaamžės ir patrauklios dažų spalvos.
  • Dažai atitinka juose esančių lakiųjų organinių dalelių normatyvų reikalavimus.
  • Matinius dažus galima naudoti lubų padengimui, taip sumažinant atspindžius.
  • Dažai atsparūs plovimui populiariomis, ligoninėse naudojamomis dezinfekavimo priemonėmis.

Antibakterinių dažų su sidabro jonais naudojimas gerina vidaus patalpų mikroklimatą ir užtikrina sveikesnį gyvenimo būdą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio