Spausdinti šį puslapį

Aukščiausios kokybės grindų priežiūros priemonės Dr. Schutz

Aukščiausios kokybės grindų priežiūros priemonės Dr. Schutz Aukščiausios kokybės grindų priežiūros priemonės Dr. Schutz

UAB „Ostas“ pristato „Dr. Schutz“ kompanijos sukurtas aukščiausios kokybės grindų valymo priemones, pritaikytas įvairiausio tipo dangoms. Su „Dr. Schutz“ produktais bet kurios grindys bus išvalytos lengvai, greitai ir patikimai.

UAB „Ostas“ atstovaujama „Dr. Schutz“ GmbH Vokietijos kompanija įkurta 1955 metais. Per tiek metų sukaupusi didelę patirtį ir idealiai ištobulinusi valymo priemonių gamybą „Dr. Schutz“ šiuo metu yra viena pirmaujančių kompanijų Europoje. „Dr. Schutz“ gamina aukščiausios kokybės grindų dangų valymo bei priežiūros priemones.

Aukščiausios kokybės grindų priežiūros priemonės Dr. Schutz

Bendradarbiaudama su žymiausiais grindų dangų gamintojais ir atlikdama įvairius bandymus, bendrovė sukūrė unikalią produktų grupę, skirtą pačioms įvairiausioms grindų dangoms valyti: valymo ir priežiūros priemones PVC dangoms, linoleumui, sintetinėms kiliminėms dangoms, natūralioms kiliminėms dangoms ir natūraliems kilimams, parketui, medinėms grindims, laminatui ir kamštinėms dangoms, terasų grindims bei lauko baldams, akmeniui bei plytelėms, o taip pat grindų dangų valymo mašinas, siurblius ir priedus.

„Ostas“ siūlo profesionalius sprendimus, susijusius su Jūsų grindų valymu bei priežiūra. Įmonės asortimente rasite ir specialios paskirties priemonių, kurios pagelbės kasdienėje namų ruošoje, padės atnaujinti ar išblizginti mylimus daiktus.

 

Aukščiausios kokybės grindų priežiūros priemonės Dr. Schutz

UAB „Ostas“ ne tik parduoda grindų valymo bei priežiūros priemones, bet ir projektuoja, kloja ir prižiūri grindų dangas. Įmonė atstovauja pažangiausius grindų priemonių, dangų bei kojų valymo sistemų gamintojus.

Populiariausi produktai įmonės asortimente yra parketo ir linoleumo valikliai; specialūs grindų vaškai, kuriais galima atnaujinti jau nusidėvėjusias, neblizgias dangas; granulės, kiliminėms dangoms valyti, kurios naudojant specialią mašiną atnaujina kilimo plauką, „iškrapšto“ įsigėrusį purvą; universalus dėmių valiklis „Elatex“ – skirtas dėmėms valyti, gali padėti išvalyti nagų lako, kramtomos gumos ar batų dryžių dėmes.

„Ostas“ komanda visada Jus pakonsultuos, suteiks reikiamą informaciją bei Jums pageidaujant atliks visus atnaujinimo darbus.

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio