Spausdinti šį puslapį

Profesionali sujungimo technika ir jos sprendimai statybai B.PRO

Profesionali sujungimo technika ir jos sprendimai statybai B.PRO Profesionali sujungimo technika ir jos sprendimai statybai B.PRO

BIZEA, UAB

www.bizea.lt

„B.PRO“ yra „BizeA“ padalinys. „BizeA“ tiekia sujungimo technikos sprendimus: sujungimo elementus, pneumatinius įrankius, automatizacijos sprendimus. Ši įmonė iš motininės kompanijos, įkurtos 1983 m., perėmė tvirtas tradicijas ir ilgametę patirtį. Todėl „B.PRO“ nuo pat veiklos pradžios tapo konkurencingu bei patikimu statybos kompanijų patarėju, o įmonės tiekiami inovatyvūs produktai – kabės, varžtai, jungiamosios plokštelės – neišvengiamu modernių, ilgalaikių objektų atributu.

Pilna medinių stogo santvarų gamybos programa „Arctec“

Didžiausias medinių santvarų pranašumas – darbo išlaidų sumažinimas montuojant stogo konstrukcijas statybvietėje. Santvarų gamyba leidžia sutaupyti iki 50 % medienos, taip pat maksimaliai išnaudojama jų laikomoji galia. Bendrovės siūlomas stogų konstrukcijų gamybos metodas yra puiki alternatyva šiuo metu statybų sektoriuje naudojamoms technologijoms.

Skaičiavimo sistemoje „Arctec“ santvarų ir medienos skerspjūvio galimybės visada apskaičiuojamos pagal Eurokodą 5 ir nacionalinius priedus. Sistemoje apkrova atitinka tikrąją konstrukcijos statinio padėtį, rodomi atitinkami skaičiavimo parametrai supaprastina stogo santvarų projektavimą. Verčių ir sričių valdymas lengvas, o dažniausiai naudojamų santvarų dizaino biblioteka taupo laiką projektavimo etapo metu. Be to, didelis „Arctec“ našumo pajėgumas leidžia tvarkyti unikalius ir sudėtingus stogo konstrukcijų projektus – nuo individualių namų iki didelių pastatų, kurių ilgis siekia 35 metrus.

Sistema apima visus statybų reikalavimus daugelyje šalių, įskaitant nustatymus, kuriuos veikia klimato sąlygos, vėjas, krituliai, sniegas ir t. t. Projektuojant stogą ir santvaras, visada galima matyti vizualizaciją, kaip atrodys galutinis produktas. Taip pat galima susikurti norimą sprendimą, kurį programos algoritmai suskaičiuos ir neleis padaryti klaidų renkantis konstrukcines medžiagas bei jų matmenis.

  • „Arctec“ medinių stogo santvarų projektavimo programa tiksliai ir efektyviai suprojektuos konstrukcijas.
  • Itališki „Stromab“ įrenginiai preciziškai ir automatizuotai supjaustys medines detales.
  • „Bova“ detalių jungimo presas su vežimėlių sistema tiksliai ir tvirtai dantytomis plokštelėmis sujungs detales į konstrukcinį elementą.

 

Naujas B.PRO sprendimų paketas – efektyviausiems projektavimo rezultatams

Skaičiavimo sistemoje „Arctec“ santvarų ir medienos skerspjūvio galimybės visada apskaičiuojamos pagal Eurokodą 5 ir nacionalinius priedus. Sistemoje apkrova atitinka tikrąją konstrukcijos statinio padėtį, rodomi atitinkami skaičiavimo parametrai supaprastina stogo santvarų projektavimą. Verčių ir sričių valdymas lengvas, o dažniausiai naudojamų santvarų dizaino biblioteka taupo laiką projektavimo etapo metu. Didelis „Arctec“ našumo pajėgumas leidžia tvarkyti unikalius ir sudėtingus stogo konstrukcijų projektus – nuo individualių namų iki didelių pastatų, kurių ilgis siekia 35 metrus.

Sistema apima visus statybų reikalavimus daugelyje šalių, įskaitant nustatymus, kuriuos veikia klimato sąlygos, vėjas, krituliai, sniegas ir t. t. Projektuojant stogą ir santvaras, visada galima matyti vizualizaciją, kaip atrodys galutinis produktas. Taip pat galima susikurti norimą sprendimą, kurį programos algoritmai suskaičiuos ir neleis padaryti klaidų renkantis konstrukcines medžiagas bei jų matmenis.

Bendrovė teikia sujungimo technikos sprendimus įvairiems statybos ir apdailos etapams:

  • Stogo santvarų projektavimui ir gamybai.
  • Stogų dangų klojimui.
  • Stogų konstrukcijų montavimui.
  • Medinių namų statybai.
  • Parketo grindų įrengimui.
  • Atramos rišimui.
  • Greitam gipsartonio plokščių montavimui.

Sujungimo technika ir įrankiai

  • „B.PRO“ ir „BEA“ pneumatiniai ir dujiniai kalimo įrankiai.
  • „BEA“ ir „BIZON“ gamybos sąsagos, vinys ir vinių kalimo įrankiai, kabės ir sąsagų kalimo įrankiai, medsraigčiai ir jų suktuvai, kaisčiai, termoklijai ir kitos jungiamos detalės bei technika.
  • Italų kompanijos „ALFAMACCHNINE“ įrenginiai kampų pjovimui ir jungimui.
  • Įvairios paskirties priedai darbui su pneumoinstrumentais: oro pajungimo žarnos, paruošimo blokai, įvairios jungtys, speciali alyva ir kt.
  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio