Spausdinti šį puslapį

Plaukimas katamaranu Nerimi – naujo pramoginio laivybos sezono pradžia

Plaukimas katamaranu Nerimi – naujo pramoginio laivybos sezono pradžia Plaukimas katamaranu Nerimi – naujo pramoginio laivybos sezono pradžia

Laivybos sezonas Neryje gerokai įsibėgėjo, nors jis šiek tiek sumenko dėl Lietuvoje įvesto karantino, tačiau prieškarantininę laivybos paklausą Neryje turėtų pasiekti jau mažiau nei po mėnesio. Tai gali patvirtinti ir UAB „Staroil“ atstovai, kurie sostinėje jau trečius metus vykdo pramoginę laivybą katamaranu.

Pasak įmonės kapitonės (vadovės) Irinos, nors turistų iš užsienio šalių itin sumažėjo, tačiau didžiąją dalį dabar sudaro vietiniai turistai, privačių asmenų ir įmonių užsakymai. Pašnekovė net neabejoja, jog netrukus bus galima džiaugtis itin išaugusiu gerų emocijų entuziastų, norinčiųjų pasiplaukioti Nerimi išskirtinio dizaino pramoginiu laivu.

2020-ųjų sezonas pradedamas su dar vienu katamaranu

Kad pasiplaukiojimai itin populiarūs gali patvirtinti ir tai, jog kompanija nusprendė į Vilnių atvežti ir antrąjį katamaraną. Antrasis katamaranas – skirtas reguliariems reisiniams plaukimams, kurie jau vykdomi beveik visą savaitę. Pirmąjį katamaraną nuspręsta skirti tik individualiems užsakymams bei pasiplaukiojimams. Atsiradus naujam katamaranui, šįmet itin pagausėjo užsakymų ir itin didelėms žmonių grupėms – iki 50 asmenų, kuomet iškart buvo užsakomi abu katamaranai.

Vienas katamaranas talpina iki 25 žmonių. „Antrasis katamaranas Vilniuje tapo būtinybė, nes neretai mūsų klientai norėjo užsakyti pramoginį laivą ilgesniems pasiplaukiojimams, o pavieniai svečiai mums primygtinai siūlė organizuoti reguliarius reisinius plaukimus. Tad nuo šiol patenkinsime ne tik privačius užsakymus, bet ir nuo antradienio iki šeštadienio vykdysime reguliarius reisinius plaukimus Nerimi“, – įmonės sėkme dalinasi įmonės direktorė.

Plaukimas katamaranu Nerimi

Reisiniai plaukimai „VilniusKatamaran.LT“ laivu organizuojami šiais laikais:

15.00, 16.00, 17.00, 18.00, 19.00 ir 20.00 valandomis.

Plaukimo trukmė – 40–45 minučių.

Mažieji (iki 3 metų) plukdomi nemokamai!

Katamarane taip pat veiks ir baras, kuriame kiekvienas galės įsigyti karštųjų ir gaiviųjų gėrimų bei užkandžių.

Plaukimas katamaranu Nerimi

Individualių užsakymų augimas pranoko lūkesčius

Pasak katamaranus valdančios įmonės atstovų, privatūs užsakymai tapo jų niša, kur kokybiškos paslaugos laukė daugelis: privačius vakarėlius organizuojančius įmonės, suaugusiųjų ir vaikų gimtadienių, mergvakarių ir bernvakarių, krikštynų, įmonės vakarėlių, romantiškų kelionių DVIESE, klasiokų beri kursiokų susitikimų, „Babyshower“ vakarėlių, neįprastų įmonės verslo pietų (prezentacijų) organizatoriai ar net vestuves švenčiantys žmonės.

„Klientus itin žavi katamarano komfortas, manevringumas bei paslaugos kokybė. Net užklupusi liūtis, gali paįvairinti plaukimą ir uždarame pirmame katamarano aukšte, pro didelius langus, leis stebėti lietaus merkiamą Vilnių. Privatiems plaukimų vakarams klientai noriai užsisako mūsų aptarnaujantį kolektyvą: barmenus, padavėjus ir Dj“, – pasakojo UAB „Staroil“ direktorė.

Pasiplaukiojimas Nerimi – mažasis pabėgimas nuo miesto šurmulio Tie, kurie kartas nuo karto pavargsta nuo miesto šurmulio, gali rinktis itin pamėgtus vakarinius pasiplaukiojimus, kuomet galima grožėtis saulėlydžiu, žavėtis besikeičiančiais vaizdais su kavos ar arbatos puodeliu, o gal tiesiog pasibūti draugų rate.

„Plaukiant mūsų katamaranu pamatai Vilnių visiškai iš kito kampo, greitas miesto judėjimas susipina su ramybe, kurią dovanoja maži Neries vingiai. Pastebi, kad pačiame miesto centre gausu gražiosios gamtos, o nuplaukus kiek toliau, link Valakampių, patenki į nedideles Vilniaus „džiungles“, kur atrodo žmonių niekada nebūta“, – įspūdžiais dalinosi vienas iš katamarano kapitonų.

VilniusKatamaran.LT“ laivą rasite: prieplaukoje prie Karaliaus Mindaugo tilto.

Rezervuoti katamaraną galite tel: +370 619 17 157.

Apie mus rašo: madeinvilnius.lt; Naujas pramoginės laivybos sezonas katamaranais atidaromas su dviguba jėga; Aidas Pelenis; https://madeinvilnius.lt/pramogos/laisvalaikis/naujas-pramogines-laivybos-sezonas-katamaranais-atidaromas-su-dviguba-jega/

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio