Spausdinti šį puslapį

Modulinių laiptų privalumai

Modulinių laiptų privalumai Modulinių laiptų privalumai

Moduliniai laiptai yra surinkti iš atskirų elementų, dėka to laiptams gali būti suteiktos įvairios formos ir konfigūracijos. Šiuo metu tokie laiptų dizainai yra dar populiaresni nei jų „betoniniai kolegos“. Ir tai lemia ne tik jų išvaizda.

Pagrindiniai modulinių laiptų privalumai

Laiptų iš modulių kaina yra daug mažesnė nei betoninių konstrukcijų. Todėl moduliniai gaminiai tampa prieinami statantiems ekonominės klasės namus. Šiuos laiptus yra lengva surinkti. Žmogus, neturintis patirties statybose, gali juos sumontuoti savo rankomis. Dėka aiškiai suprantamų montavimo instrukcijų darbas tampa tikru malonumu.

Modulinių laiptų privalumai

Surenkamieji moduliniai laiptai puikiai dera visuose interjero stiliuose. Ypač kambariuose, kuriuose yra modernus dizainas, tokie dizainai tampa neatsiejama interjero dalis. Iš tų pačių modulių galima surinkti skirtingų formų konstrukcijas, vedančias į antrą aukštą. Tai gali būti tiek tiesinės, tiek spiralinės, tiek kampinės U formos laiptai. Moduliniai laiptai – idealus sprendimas namams su aukštomis lubomis, kadangi patys galite reguliuoti konstrukcijos aukštį pridėdami arba pašalindami modulius pagal reikiamą patalpos aukštį.

Modulinių laiptų privalumai

Iš modulių pagamintos laiptų konstrukcijos užima daug mažiau vietos nei betoninės (monolitinės) konstrukcijos. Taip pat gali būti išnaudojama laisva erdvė po laiptais. Surenkami laiptai puikiai dera bet kurioje patalpoje. Jie neužims daug vietos ir tuo pačiu yra labai patogūs naudoti. Pasitelkdami  šiek tiek vaizduotės ir kantrybės, galite lengvai sukurti savo svajonių interjerą, kurio ašimi gali tapti moduliniai laiptai.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio