Spausdinti šį puslapį

Nauja EKO užuolaidinių audinių kolekcija CELESTINA užuolaidų salone

Nauja EKO užuolaidinių audinių kolekcija CELESTINA užuolaidų salone Nauja EKO užuolaidinių audinių kolekcija CELESTINA užuolaidų salone

RENVERSA, UAB užuolaidų salonas CELESTINA

www.celestinatekstil.lt

„CELESTINA“ užuolaidų salonas pristato naują EKO audinių asortimentą. Užuolaidiniai EKO audiniai atrodo labai stilingai, be to yra apdirbti ir nudažyti maksimaliai tausojant aplinką. Tai naujas ir ypač aktualus požiūris į šiandieninę pasaulio situaciją. Jei Jums rūpi Jūsų namų aplinka, vaikų ir artimųjų sveikata, tai kuo jie kvėpuoja ir ką liečia -– šie audiniai sukurti Jūsų namams.

EKO audiniai yra pagaminti iš perdirbto plastiko, poliesterio ir nepanaudotos tekstilės. Taigi, kartą jau panaudotos medžiagos prikeliamos antram gyvenimui ir sutaupoma svarbių išteklių.

Nauja EKO užuolaidinių audinių kolekcija

Užuolaidos iš EKO audinių papuoš Jūsų namų, biurų, viešos paskirties pastatų, teatrų, kavinių, barų interjerą.

Nauja EKO užuolaidinių audinių kolekcija

EKO audiniai pasižymi dar ir kitomis aktualiomis savybėmis:

  • Puikia garso sugertimi, geromis akustinėmis savybėmis.
  • Šaltį ir šilumą atspindinčiomis savybėmis.
  • Nedegumu.
  • Dauguma audinių yra dvipusiai.
  • Draugiškumu aplinkai.

    Nauja EKO užuolaidinių audinių kolekcija

Ekologiškos, stilingos dieninės bei naktinės užuolaidos, pasiūtos iš EKO audinių suteiks patikimą apsaugą nuo saulės ir sukurs savitą stilių interjere.

Užuolaidų salonas „CELESTINA“, įkurtas 1997 metais, turi ilgametę patirtį šioje srityje – tai šeimos verslas, atspindintis gyvenimiškas vertybes. Užuolaidų salonas „CELESTINA“ siūlo ypatingus stiliaus, dizaino ir naujienų derinius ilgalaikiams dizaino sprendimams Jūsų namams, biurams, viešoms erdvėms.

Užuolaidų salonas „CELESTINA“ dirba su audinių gamintojais iš Vokietijos, Ispanijos, Italijos, Prancūzijos, Turkijos ir kitų šalių. Klientams siūlomas modernių ir klasikinių raštų audinių, nedegių ir šviesos nepraleidžiančių audinių viešbučiams, kavinėms ir restoranams, specializuotų akustinių audinių įvairioms viešoms patalpoms, salėms, asortimentas, dizainerių kūrybiškumas ir kokybišką pasiuvimas.

Salono dizaineriai kiekvienais metais lankosi didžiausiose parodose Vokietijoje, Italijoje, Belgijoje ir kt., domisi ir pritaiko interjero mados naujoves puošiant Jūsų interjerus.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio