Spausdinti šį puslapį

Deginto maumedžio medienos gaminiai – išskirtinė ilgaamžė išvaizda be papildomos priežiūros

Deginto maumedžio medienos gaminiai – išskirtinė ilgaamžė išvaizda be papildomos priežiūros Deginto maumedžio medienos gaminiai – išskirtinė ilgaamžė išvaizda be papildomos priežiūros

UAB „Vlatausa“ daugiau nei dvidešimt metų gamina gaminius iš Sibiro maumedžio medienos. Įmonė gali pasiūlyti skaldytas bei pjautas čerpes, skiedras, gontus, terasų lentas, dailylentes ir kitus maumedžio medienos gaminius.

Maumedis – unikali medinė medžiaga, o iš jos pagaminti produktai – tvirtumo ir grožio harmonija svarbiausi akcentai, nulėmę maumedžio populiarumą Europoje. Maumedžio sakai yra tolygiai pasiskirstę per medieną ir veikia kaip antiseptikai, todėl puikiai saugo nuo drėgmės, grybelių ir kitų kenkėjų.

Deginto maumedžio mediena

Kuriantiems išskirtinės išvaizdos eksterjerą ir nenorintiems kiekvienais metais alyvuoti savo medinių paviršių, UAB „Vlatausa“ siūlo naudoti deginto maumedžio medieną. Deginto maumedžio gaminiai pasižymi išskirtine estetine išvaizda ir atsparumu ugniai. Dėka gamybos technologijos dar labiau pailgėja medienos atsparumas puvimui. Medienoje nesiveisia kenkėjai ir kiti vabzdžiai. Degintas maumedis išsiskiria ilgu gaminių tarnavimo laiku ir minimalia priežiūra.

Deginto maumedžio mediena

Klientai gali rinktis iš kelių deginimo būdų, pagal norimą išgauti atspalvį. Taip pat įmonė gali pasiūlyti degintų + šukuotų + alyvuotų maumedžio dailylenčių bei terasinių lentų; medienos padengimo geležies sulfatu ir alyvavimo paslaugas.

Deginto maumedžio mediena

Dėka savo ilgaamžiškumo, patvarumo ir estetinių savybių degintas maumedis – ideali medžiaga terasų, tvorų, fasadų įrengimui.

Deginto maumedžio mediena

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio