Spausdinti šį puslapį

50 masažo rūšių? Kokį masažą galite atlikti? Profesionalų ir veiksmingą!:)

50 masažo rūšių? Kokį masažą galite atlikti? Profesionalų ir veiksmingą!:) 50 masažo rūšių? Kokį masažą galite atlikti? Profesionalų ir veiksmingą!:)

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Dažnai sulaukiame tokio klausimo, ir dažnai taip atsakome.

Reklamos specialistai suformavo įspūdį, kad egzistuoja daugybė masažo rūšių ir reikia išbandyti visus, norint atrasti sau tinkamą. Tai MITAS.

Iš tiesų, skirtinguose pasaulio regionuose skiriasi masažo technikos, tačiau masažo ištakos – tos pačios. Masažo tikslas taip pat vienas – gerinti savijautą.

Ko gero, 90% visų Lietuvoje profesionaliai atliekamų masažų yra klasikinis masažas, tiesiog skiriasi jo intensyvumas, trukmė, masažo metu naudojamos priemonės (akmenys, aliejai ir kt.). Tikrasis, arba klasikinis masažas yra skirstomas pagal anatomines kūno zonas, intensyvumą ir tai, kam jis atliekamas, tačiau ne pagal pavadinimus „Rojaus sala“ ar kt.)

„Masažo Namuose“ Jūs nerasite 50 skirtingų masažo rūšių. Tiesą sakant, mes tiek ir nežinome:) Tačiau ką žinome, tą mokame tikrai gerai. Todėl kviečiame išbandyti klasikinio, gydomąjį poveikį turinčio masažo seansą pas ilgametę patirtį turinčius meistrus. Skirtumą pajusite, esame tikri!

Rezervuokite laiką telefonu: +370 5 262 7069.

https://www.masazonamai.lt/gydomasis-masazas-gerina-ir-stiprina-visas-organizmo-funkcijas/

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio