Spausdinti šį puslapį

Įmonė Rėkyva – saugo ir tausoja gamtą

Įmonė Rėkyva – saugo ir tausoja gamtą Įmonė Rėkyva – saugo ir tausoja gamtą

Šiomis dienomis vis svarbiau tampa tausoti gamtą ir deramai rūpintis jos teikiamais gamtiniais ištekliais. Vis daugiau skirtingų įmonių visame pasaulyje stengiasi mažinti aplinkos taršą, siekia įvairiais būdais gerinti ir tobulinti savo gamybos procesus ir visapusiškai rūpinasi, kad į aplinką būtų išmetama kuo mažiau kenksmingų darinių. Lietuvoje mes turime įmonę „Rėkyva“, kuri atsakingai naudodama natūralius gamtos išteklius rūpinasi mūsų aplinka.

Įmonėje dirba labai socialiai atsakingi darbuotojai, kurie nuoširdžiai supranta kaip svarbu yra kasdien rūpintis mūsų gamta. Būtent todėl, įmonės darbuotojai nuolat stengiasi taikyti visas žinomas ir pasaulyje pripažintas gamtos išteklių eksploatavimo taisykles. „Rėkyva“ rūpinasi tuo, kad Lietuvos sodininkai ir daržininkai turėtų ekologiškus ir kokybiškus durpių produktus savo augmenijai.

„Rėkyva“ yra kone viena didžiausių, seniausių ir geriausiai žinomų natūralių durpių produktų ir substratų tiekėja. Kasdien ši įmonė aprūpina begalę įvairių sodininkų ir daržininkų kokybiškais produktais, kurie ne tik padeda augmenijai geriau augti, bet ir tausoja aplinką. Tačiau, įmonė taip pat rūpinasi ir papildomais projektais, kurie galėtų teigiamai paveikti Lietuvos augmeniją ir viso pasaulio aplinką. Būtent todėl, „Rėkyva“ savomis lėšomis nusprendė padengti intensyvią kiminų atauginimo iniciatyvą. Prie šio projekto prisidėjo įmonės darbuotojai. Rezultatais bus naudojamasi Šiaulių universiteto botanikos katedroje, kurioje mokslininkai galės ištirti gautus duomenis ir juos tinkamai panaudos.

https://www.rekyva.eu/

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio