Spausdinti šį puslapį

Japoniškas terapinis veido masažas Kobido su kauke – ESFIRI grožio namuose

Japoniškas terapinis veido masažas Kobido su kauke – ESFIRI grožio namuose Japoniškas terapinis veido masažas Kobido su kauke – ESFIRI grožio namuose

Grožio namai ESFIRI (LIFRIJA, UAB)

www.esfiri.lt

Grožio namai „ESFIRI“ siūlo Jums pasinerti į estetikos ir grožio subtilybes, kur pasijausite tikra deive. Kobido masažas – tai tradicinės japonų medicinos ir įvairių manualinės terapijos technikų (anma ir akupunktūros), taškinio ir limfodrenažinio masažo derinys. Šis masažas išskiriamas kaip vienas veiksmingiausių natūralių odos gydymo metodų odos būklei gerinti bei senėjimo procesams lėtinti. Masažo metu daug dėmesio skiriama ir kaklo zonos, pečių juostos, pakaušio raumenų spazmų atpalaidavimui, kadangi veido jaunystė tiesiogiai priklauso ir nuo kaklo būklės.

Grožio namuose „ESFIRI“ meistrų atliekamo Japoniško veido masažo Kobido tikslas – suteikti bei išlaikyti sveikatą, energiją, jaunystę ir grožį. Masažas apima kaklo, sprando, veido ir galvos sritis bei įtakoja visą kūną. Veide yra itin daug akupunktūros gyvybinių meridianų, vidaus organų taškų, kurių stimuliacijai ir buvo sukurta Kobido technika.

Kobido masažo poveikis: mažinamas veido odos glebumas bei raukšlių ryškumas; atkuriamas veido ovalas; maksimaliai padidinamas odos skaistumas; valomi toksinai ir giliai odoje esantys nešvarumai; normalizuojamas odos drėgmės balansas; atkuriamas odos barjeras, saugantis nuo išsausėjimo ir nepalankių išorės veiksnių; atpalaiduojamos raumenų įtampos – tai pagerina kraujotaką, o pagerėjus kraujotakai ženkliai efektyviau vyksta ląstelių atsinaujinimas; harmonizuojama nervų sistema, per refleksogenines zonas bei meridianinę sistemą gerinamas vidaus organų darbas.

Kobido terapinio masažo procedūros trukmė (įskaitant pasiruošimą) – 90 min. Masažo metu galima panaudoti aromaterapiją – levandų, rožės ar kitus eterinius aliejus. Efektui sustiprinti, po masažo parenkama veido kaukė pagal odos tipą.

Grožio namai „ESFIRI“ dvelkiantys elegancija ir harmonija, laukia Jūsų.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio