Spausdinti šį puslapį

Akustiniai sprendimai Mappy – garso ir šilumos izoliaciniai produktai KONSTRUKTORIUS.LT asortimente

Akustiniai sprendimai Mappy – garso ir šilumos izoliaciniai produktai KONSTRUKTORIUS.LT asortimente Akustiniai sprendimai Mappy – garso ir šilumos izoliaciniai produktai KONSTRUKTORIUS.LT asortimente

„KONSTRUKTORIUS.LT“ pristato Italų kompanijos „MAPPY ITALIA SPA“ akustinius sprendimus. „MAPPY ITALIA SPA“ Europos rinkoje veikia nuo 1974 m. Ji yra šilumos ir garso izoliacijos lyderė ne tik Italijoje. Bendrovė gali pasigirti daugiau nei keturiasdešimties metų patirtimi šioje srityje. Iš įvairių medžiagų, skirtų garso izoliacijai, gaminamas platus termoakustinių sistemų asortimentas.

„MAPPY ITALIA SPA“ siūlo aukštos kokybės sertifikuotas prekes, pagamintas tik Italijoje. Kiekvienas produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra tikrinamas bei kruopščiai kontroliuojamas visame gamybos procese - nuo žaliavų iki galutinio produkto. „MAPPY ITALIA SPA“ komandos technikai reguliariai tikrina gamybos procesus, kad užtikrintų aukščiausius standartus.

Akustiniai sprendimai Mappy

„POLISTIK / M UNDERSPECIAL HQ“ – aukštos kokybės grindų paklotas

Naudojant „POLISTIK / M UNDERSPECIAL HQ“ grindų paklotą, garso izoliacija perdangose pagerinama net Δ =36 db.

Tai yra produktas, susidedantis iš dviejų sluoksnių:

  • putų polietileno sluoksnio, padengto apsaugine neaustine plėvele, kad būtų išvengta pažeidimų montavimo metu;
  • naujos kartos poliesterio pluošto, pagaminto iš perdirbtų PET plastikinių butelių. Poliesterio pluoštas yra ekologiškas garso ir šilumos izoliacijos skydas.

„POLISTIK / M UNDERSPECIAL HQ“ panaudojimas:

„POLISTIK / M UNDERSPECIAL HQ“ grindų paklotas puikus sprendimas monolitinių perdangų garso izoliacijai. „POLISTIK / M UNDERSPECIAL HQ“  gali būti naudojamas po plaukiojančiomis grindimis, taip pat tarp betoninių perdangos plokščių.

„POLISTIK / M UNDERSPECIAL HQ“  yra tiekiamas su persidengiančiais atvartais ir sujungimo izoliacine juosta, todėl gaminio montavimas yra greitas ir lengvas.

Akustiniai sprendimai Mappy

„PAVISOL“ – smūginio garso izoliacija perdangoms

Naudojant 5 mm „PAVISOL“ dangą, garso izoliacija pagerinama net Δ =26 db.

„PAVISOL“ garso izoliacija yra pagaminta iš ilgaamžių ir nekeičiančių savo savybių bėgant laikui, perdirbtų gumos granulių.

„PAVISOL“ yra atspari drėgmei izoliacija, kurią galima naudoti drėgnose patalpose, baseinuose, vonios kambariuose.

„PAVISOL“ panaudojimas:

„PAVISOL“ yra idealus produktas perdangų garso izoliacijai, jis tinkamas su visų tipų grindimis. „PAVISOL“ gali būti naudojamas po plaukiojančiomis grindimis, taip pat tarp betoninių perdangos plokščių. „PAVISOL“ paklotas taip pat tinkamas karkasinių namų medinių konstrukcijų perdangoms.

Akustiniai sprendimai Mappy

„SILSONIC“ – ekologiška garso ir šilumos izoliacija

Naudojant „SILSONIC“ garso ir šilumos izoliaciją, galima pasiekti A klasės garso izoliaciją tarpbuitinėse pertvarose.

„SILSONIC“ izoliacija yra pagaminta iš naujos kartos poliesterio pluošto, kuris yra ilgaamžis ir laikui bėgant nepakeičia savo savybių. „SILSONIC“ yra atspari drėgmei danga, kurią galima naudoti drėgnose patalpose, baseinuose bei vonios kambariuose.

„SILSONIC“  yra pagamintas iš perdirbtų PET plastikinių butelių, jis yra saugus ir nekelia jokio pavojaus sveikatai. Montuojant izoliaciją, nereikalingos pirštinės ar kitos asmens apsaugos priemonės.

„SILSONIC“ panaudojimas:

„SILSONIC“ yra idealus gaminys sienų šiluminei ir garso izoliacijai. Jis yra lankstus ir lengvai montuojamas į dvigubas sienų pertvaras, pritvirtinamas ant pakabinamų lubų, gali būti naudojamas po įvairiomis stogo dangomis.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio