Spausdinti šį puslapį

Kuo ypatingas Vitlio inžinerijos licėjus?

Kuo ypatingas Vitlio inžinerijos licėjus? Kuo ypatingas Vitlio inžinerijos licėjus?

Tikriausiai kiekvieni tėvai linki savo vaikams pačių geriausių dalykų ir nori, kad jiems būtų sukurtos pačios geriausios sąlygos siekti savo tikslų bei augti. Tai ypač aktualu renkantis mokyklą, nes būtent joje vaikai praleidžia didelę dalį savo gyvenimo laiko. Mokykla gali padėti nukreipti vaiką tinkama profesine linkme bei padėti suformuoti vienus ar kitus įgūdžius. Vitlio inžinerijos licėjus yra ta vieta, kurioje vaikų ugdymas specializuojasi ties inžinerijos sritimi.

Inžinerijos licėjuje vaikai skatinami domėtis inžinerijos mokslais, technologijomis ir menu. Licėjuje vaikai skatinami išreikšti savo kūrybiškumą ir individualumą, o tai yra labai naujoviškas ir psichologiškai teigiamas būdas, puikiai veikiantis vaikų vystymąsi. Licėjaus darbuotojai atsižvelgia į vaikų asmeninį tobulėjimą, skatina juos domėtis pasaulinėmis tendencijomis ir dirbta ties tuo, kad nepaisant jokių gyvenimo negandų, mažieji vaikučiai vis tiek turėtų galimybę išlikti kompetetingais tokioje konkurencingoje darbo rinkoje, kurią turime šiandien.

Licėjus taip pat yra šaunus tuo, kad visuomet teigiamai vertina vaikų iniciatyvą bei norą išmokti kažką naujo. Vaikai čia drąsiai bando išrasti dalykus, kurie dar niekuomet nebuvo išrasti iki šios dienos. Taip pat, inžinerijos licėjuje vaikai nėra barami u-ž padarytas klaidas – juk neklysta tik tie, kurie visiškai nieko nedaro. Būtent čia besimokantys vaikai kasdien yra labai palaikančių draugų bei mokytojų apsuptyje.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio