Spausdinti šį puslapį

Statybinių atliekų išvežimas, konteinerių nuoma, birių krovinių atvežimas

Statybinių atliekų išvežimas, konteinerių nuoma, birių krovinių atvežimas Statybinių atliekų išvežimas, konteinerių nuoma, birių krovinių atvežimas

Ekotvarka, UAB

www.ekotvarka.lt

UAB „EKOTVARKA“ teikia statybinių konteinerių nuomos paslaugas statybinėms šiukšlėms ir kitoms atliekoms išvežti. Bendrovė surenka nepavojingas atliekas, jas išveža, tvarko ir utilizuoja.

UAB „EKOTVARKA“ išveža šias statybines atliekas: gelžbetonio, betono, plytų ar kito mūro griovimo atliekas; asfaltą, žemes, akmenis, molį; šiferį bei kitas medžiagas turinčias asbesto; keramiką ir čerpes kt; pakuotės atliekas (politileną, popierių; medienos atliekas, pjuvenas, šakas, žolę, medžių lapus; šiltinimo atliekas (stiklo vatą, akmens vatą, putų polistirolą); kitas gamybinės mechanines atliekas; metalo atliekas; kitas mišrias atliekas.

Šiukšlių išvežimas konteineriais yra pigiausias ir patogiausias būdas susitvarkyti savo aplinką. Paslaugos teikiamos Kaune ir Kauno rajone, privatiems asmenims ir įmonėms. Konteinerius UAB „EKOTVARKA“ pristatys Jums patogiu laiku į reikiamą vietą. 

Taip pat įmonė teikia apželdinimo ir aplinkos tvarkymo paslaugas, kloja trinkeles, nuomoja Mini ekskavatorių ir „Bob cat“. Į reikiamą vietą veža birius krovinius (žvyrą, skaldą smėlį, juodžemį ir t.t.).

Pasirinkdami UAB „EKOTVARKA“, pasirenkate aukštą kokybę ir operatyvumą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio