Spausdinti šį puslapį

Estetinės odontologijos klinika ALFADENTA – Profesionalumas. Inovacijos. Produktyvumas.

Estetinės odontologijos klinika ALFADENTA – Profesionalumas. Inovacijos. Produktyvumas. Estetinės odontologijos klinika ALFADENTA – Profesionalumas. Inovacijos. Produktyvumas.

AlfaDenta, UAB

alfadenta.com

Alfa – tai pradžia. Šypsena – tai Jūsų stiprybės pradžia. „Alfadenta“ – asmeninė Jūsų šypsenos partnerė.

Stiprybė prasideda nuo pasitikėjimo savimi ir drąsos spręsti problemas. „Alfadenta“ specializuojasi priekinių dantų korekcijoje ir suteikia visas reikiamas konsultacijas, rekomendacijas bei nukreipimus Jums aktualiais šypsenos priežiūros klausimais. Kad nuo pirmo apsilankymo ne tik išspręstumėte šypsenos problemas, bet įgytumėte profesionalią, atidžią ir patikimą asmeninę šypsenos partnerę.

Norite šypsotis drąsiai? Užtikrintai? Estetiškai? „Alfadenta“ – asmeninė Jūsų šypsenos partnerė – specializuojasi estetinio plombavimo, dantų tiesinimo („Six Month Smile“, „OrthoAligner)“, laminačių srityse. Kad sveika, graži ir estetiška šypsena suteiktų pasitikėjimo savimi ir stiprybės siekti kasdienio gyvenimo pergalių.

Klinikoje konsultacijas teikia gydytoja-odontologė Sigita Morkuvienė. Daugiau nei 20 metų gydytojos patirtis ir tikslaus gydymo plano sudarymas užtikrina, kad Jūsų šypsenos korekcijos bus atliktos greitai, profesionaliai ir patikimai. Gydytoja Sigita yra American Academy of Cosmetic Dentistry (AACD) bei Europian Society of Cosmetic Dentistry (ESCD) narė, nuolat atnaujinanti profesines žinias nacionalinėse ir tarptautinėse stažuotėse bei konferencijose.

Estetinės odontologijos klinika ALFADENTA

Sveika ir estetiška šypsena sustiprina ir suteikia pasitikėjimo savimi

„Stiprūs žmonės šypsosi: mums rūpi, kad Jūsų kasdienybėje neliktų rūpesčių ir problemų, susijusių su sveika ir gražia šypsena. Patirtis, profesionalumas ir nuoširdus dėmesys užtikrina efektyvų dantų problemų šalinimą be streso ir papildomų rūpesčių.“ – „Alfadenta“

Profesionalumas. Inovacijos. Produktyvumas.

Klinika „Alfadenta“ – tai:

  • profesionalūs, itin atidūs detalėms gydytojai;
  • inovacijos ir pažangiausi gydymo metodai;
  • nauda kiekvienam pacientui.

„Alfadenta“ – asmeninė Jūsų šypsenos partnerė.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio